Debeljuškasta bundeva s razlogom se naziva kraljicom jeseni, a sada je ponovno dočekala svoju sezonu. Osim što je tako dobar sastojak jesenskih specijaliteta, dekoracije s njezinim motivom izgledaju baš efektno i domu daju neku posebnu toplinu.

Debeljuškasta šalica savršene je veličine za topla pića, a proizvođač napominje da u nju možete staviti i grickalice. Izrađena je od keramike, možete je prati u perilici posuđa, a njezin dizajn doista je neodoljiv.

Nježna narančasta boja jedan je od glavnih auta, a posebno je šarmantna zbog malih kotača i motiva sitnih bundeva koje su preslikane preko cijele površine. Kako bi piće što duže ostalo toplo, uz šalicu dolazi i poklopac s malom krunom u ulozi ručke.

Šalica u obliku bundeve s AliExpressa AliExpress, 25,26 eura (Foto: AliExpress)

Korisnici napominju da je omjer cijene i kvalitete odličan, a većina ih je impresionirana veličinom, jer je mjera taman za duge čašice razgovora s prijateljima.

Ako vam je svidjela ova bajkovita šalica, možete je pronaći na stranicama AliExpressa, a za jedan primjerak treba izdvojiti 25,26 eura.

Šalica u obliku bundeve s AliExpressa AliExpress, 25,26 eura (Foto: AliExpress)

Zgodna šalica u obliku torbe oduševit će ljubiteljice mode Šalica u obliku torbe s AliExpressa Šalica u obliku torbe s AliExpressa Šalica u obliku torbe s AliExpressa +1 Šalica u obliku torbe s AliExpressa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju