Organizacija vjenčanja u doba pandemije pokazala se kao veliki izazov. Budući mladenci pratili su objave stožera i na temelju mjera planirali svoj veliki dan. Dok su neki odgodili vjenčanja (čak i više puta) jer žele uživati u tom danu okruženi velikim brojem članova obitelji i prijatelja, drugi su odlučili da odgađanja nema i održali puno skromnije ceremonije.

Galerija

Situacija je trenutno takva da se stožer odlučio za ublažavanje mjera pa je, između ostalog, odlučeno da na svadbama može biti do 120 uzvanika i moći će trajati dulje od 23 sata, a organizator treba voditi brigu o tome jesu li svi koji sudjeluju u svečanost cijepljeni, testirani ili preboljeli covid-19.

U svakom slučaju, bez obzira na broj uzvanika, na svim vjenčanjima koja će se održati u bližoj ili daljoj budućnosti barem će jedna stvar biti zajednička - svaka mladenka želi zablistati na svoj veliki dan. I tu opet postoje određene razlike. Dio dama se prilikom izbora najvažnije haljine odlučuje za tradicionalne, raskošnije vjenčanice, a drugi dio bira jednostavnije, ali jednako lijepe haljine.

Za ovu drugu skupinu u našoj smo galeriji izdvojili 10 haljina u kojima mogu zablistati na dan svog vjenčanja. Njihova cijena kreće se od 500 do 3000 kuna, a modeli dolaze u raznim dužinama i krojevima.

Ako spadate u skupinu budućih mladenki kojima tradicija, barem kada je u pitanju vjenčana haljina, nije najbitnija stvar, preporučamo da zavirite u našu galeriju u kojoj se možda krije kreacija u kojoj ćete, u kombinaciji s dobrim cipelama, frizurom i makeup, oduzimati dah jednako kao i u klasičnoj vjenčanici. Na kraju dana, najbitnije je da ste vi sretni s vašim izborom.

Haljine za netradicionalna vjenčanja - 6
Next, 716 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)