Komad koji bez imalo problema pronalazi svoje mjesto u ženskom ormaru je jednostavna midi suknja.

Galerija Topshop suknja dolazi u više boja i uzoraka Topshop suknja, zelena/tigrasti uzorak, 35 funti Topshop suknja, boja hrđe/životinjski uzorak, 35 funti +3 Topshop suknja, boja hrđe/životinjski uzorak, 35 funti

Iako možda nije dramatična kao maxi verzije ni hrabra kao one mini, suknja dužine do ispod koljena je idealan izbor u mnogim prigodama. Osim toga, predivno se slaže s masivnim džemperima i bijelim tenisicama kao i s vrtoglavim potpeticama.

Posljednjih nekoliko godina midi suknjama ne pada popularnost i svoje verzije imaju sve trgovine odjećom.

A jedna takva midi suknja posebno dominira na društvenim mrežama ove sezone. Radi se o satenskoj suknji midi dužine čija se cijena kreće od 29 do 35 funti (240, odnosno 290 kuna) iz Topshopa.

Izvorna verzija ove suknje prodala se u rekordnom vremenu, ali komad je bio toliko popularan da ga je britanski lanac vratio u cijelom nizu različitih boja, od crvene, preko zelene do one popularnog životinjskog uzorka, tako da postoji mogućnost da svatko može naći verziju koja mu odgovara.

I još jedna bitna stvar u ovo blagdansko vrijeme - ova suknja idealan je komad i za sezonu zabava koja polako već počinje.

Pogledajte i 10 toplih haljina od 119 do 301 kn koje se mogu nositi i u svečanim prilikama.

Topshop satenska suknja idelana je za sve prigode Topshop satenska suknja idelana je za sve prigode Foto: topshop.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju