Kaže se da je kumina haljina druga najvažnija haljina na vjenčanju nakon vjenčanice. Upravo zato kume pomno biraju svoju odjevnu kombinaciju za taj važni dan. Prema kodeksu odijevanja mogu si priuštiti nošenje malo posebnijih modela od ostatka gostiju na vjenčanju.

Galerija Janica Kostelić na vjenčanju Hrvoja Brlečića i Antonije Blaće Fantastična kumska haljina Janice Kostelić Janica Kostelić je vjenčana kuma Hrvoja Brlečića +1 Lana Pavić nosila je ljubičastu haljinu na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje

Upravo je takva bila i haljina Janice Kostelić u kojoj je došla na vjenčanje voditeljice Antonije Blaće i Hrvoja Brlečića 2015. godine.

Fantastična kumska haljina Janice Kostelić Fantastična kumska haljina Janice Kostelić (Foto: Robert Anić/Pixsell)

Najbolja hrvatska skijašica svih vremena bila je Hrvojeva kuma, a na vjenčanju je sve oborila s nogu čipkastom crvenom haljinom otvorenih leđa koju je spojila sa štiklama svijetle boje. Ležerna pletenica na stranu i decentne naušnice zaokružile su savršeno Janičino izdanje.

Janica Kostelić na vjenčanju Hrvoja Brlečića i Antonije Blaće Janica Kostelić na vjenčanju Hrvoja Brlečića i Antonije Blaće (Foto: Robert Anić/Pixsell)

Iva Šarić bila je kuma svojoj prijateljici Roberti Jungić. Prijateljica je pritom blistala u elegantnoj čipkastoj vjenčanici sa šlepom, a Iva u haljini riječkog dizajnera Jurja Zigmana u nježnoj pastelnoj nijansi zelene boje.

Izabel Kovačić sa suprugom Mateom kumovala je na vjenčanju njegova vjenčanog kuma Marina i zaručnice Sare.

Bila je apsolutna čast biti uz vas kao kum i kuma na najposebnijem danu u vašem životu. Volimo vas i želimo vam sve najbolje, napisao je Mateo na svom profilu na Instagramu uz fotografije s vjenčanja.

Izabel se okrenula najelegantnijoj i najsvestranijoj boji prilikom odabira svoje kumske haljine - crnoj. Izgledala je odlično u dugoj večernjoj kreaciji s visokim prorezom i dodatkom perja na predjelu dekoltea.

Splitska manekenka Iris Rajčić ulogu vjenčane kume povjerila je svojoj dugogodišnjoj prijateljici Lani Pavić. Iris i Marko Livaja izrekli su sudbonosno da u crkvici sv. Stjepana na Sustipanu, a uz mladenku je tada stajala lijepa Lana u elegantnoj haljini ljubičaste boje.

Lana Pavić nosila je ljubičastu haljinu na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje Lana Pavić nosila je ljubičastu haljinu na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje (Foto: Milan Sabic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju