Na jučerašnjem eventu tvrtke Samsung, koji se održao na Europskom trgu, okupilo se puno poznatih lica koji su imali priliku otkriti sve tajne novih Samsung pametnih telefona i saznati koje će to inovacije njihov sadržaj na društvenim mrežama učiniti još boljim.

Iako je tek nedavno postala majka, Maja Šuput, uz sve obaveze koje ima sa sinom Bloomom, na predstavljanju novih preklopnih pametnih telefona imala je priliku uživati u svim prednostima koje donose ovi uređaji. Uz Maju, preklopni pametni telefon Galaxy Z Flip3 5G, koji stane u svaki džep, isprobale su i vizažistica Marina Mamić, vlasnica lifestyle portala Rita Rumora i dizajnerica Martina Čičko Karapetrić. Ovaj telefon podsjeća nas na davne 2000-te godine, no zbog inovativne tehnologije i kada je preklopljen, s njim i dalje možete fotografirati, slušati muziku ili čitati poruke.

PR PR (Foto: PR)

„Tehnologija koju donosimo u novim pametnim telefonima posljedica je dugotrajnog istraživanja i razvoja kvalitete koja dolazi sa svim komponentama i sa svime onim što nudimo na tržištu", istaknuo je Pavle Zobundžija, direktor odjela mobilnih komunikacija, Samsung Electronics Adriatic.

PR PR (Foto: PR)

Isto tako, poznati su se upoznali i s Galaxy Z Fold3 5G, preklopnim pametnim telefonom uz koji mogu uživati u svom najdražem sadržaju zbog velikog zaslona, a kamera je skrivena ispod zaslona kako bi bez ometanja mogli koristiti mobitel i iskoristiti sve prednosti koje on nudi. Uz sve to, na Galaxy Z Fold3 pametnom telefonu mogu se istovremeno listati i uređivati fotografije, što je trenutno ključna stavka svakog influencera.

PR PR (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju