Po uzoru na slične globalne pokrete u doba korone, i zagrebački Praktikum centar za djecu i mlade pridružio se sa svojim dramskim studiom.

Njihov tim, od predškolarca do studenata i odraslih, zajedno s voditeljima centra snimio je video zajedništva i podrške. U videu od četiri minute plešu, igraju se sa zamišljenim predmetima, izvode akrobacije, izražavaju emocije i kreativno stvaraju. 

Zagrebački Praktikum centar snimio je video zajedništva i podrške

Voditeljica centra Anđelka Budić ispričala je kako je nastao video:

Cijeli ovaj period izolacije osmišljavamo različite aktivnosti kako bismo ostali u kontaktu s našim polaznicima i da im ovo vrijeme bude ugodnije i ljepše. Pokušavamo ostati zajedno i blizu jedni drugima.

Ostalo je nedovršenih predstava, a kako završnu produkciju ove godine ne možemo održati, došli smo na ideju da snimimo zajedničko video dramskih i filmskih polaznika u koji smo uklopili različite pokrete i ono što smo godinu radili na dramskim vježbama. Priključili su se i naši dramski voditelji i glumci.

Slika nije dostupna Pripremite kokice! U Zagrebu se otvaraju dva drive-in kina, a dobrodošli su i ljubimci

Slika nije dostupna "Sjećanja u prolazu": Izložba Slavke Pavić koja donosi nostalgične slike Zagreba

Za video je zaslužna filmska redateljica i naša suradnica Dalija Dozet, a za glazbu priznati kazališni autor Damir Šimunović. Rezultat je ovaj fora filmić koji šalje pozitivne vibracije i koji će nam ostati podsjetnik na ova izazovna vremena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju