Mnogi su prema ideji drva u kupaonici skeptični jer drvo i vlaga u kombinaciji na prvu nikako ne zvuče dobro. No, moderne tehnologije omogućile su jako dobru obradu i impregnaciju drveta tako da mu vlažni uvjeti ne mogu ništa te ne morate strahovati da će se drvo uništiti.

Galerija Ideje kako toplinu drveta unijeti u kupaonicu - 3 Ideje kako toplinu drveta unijeti u kupaonicu - 6 Ideje kako toplinu drveta unijeti u kupaonicu - 5 +8 Ideje kako toplinu drveta unijeti u kupaonicu

Bilo pravo ili imitacija, drvo će u kupaonicu unijeti puno topline i elegantan ugođaj, a dobro će se uklopiti u svaki stil uređenja kupaonice, od onih rustikalnog izgleda do onih najmodernijeg dizajna. Drvo u kupaonici mnoge prvo asocira na saune jer je drvo jako dobar izolator topline, a saune su poznate po jakoj toplini.

Ideje kako toplinu drveta unijeti u kupaonicu - 8 Drveni ormarić u kupaonici izgledat će jako lijepo i elegantno (Foto: Living4media)

Bilo svijetlo ili tamnije, drvo može u potpunosti izmijeniti izgled kupaonice i učiniti je toplijom i ugodnijom. Jedan od najpopularnijih i najljepših prirodnih materijala svakako zaslužuje svoje mjesto i u kupaonici, bilo da stavite drveni zid, ormarić ili tek neki manji detalj. Jako lijepo mogu izgledati i kvalitetne imitacije drveta pa svakako razmislite i o toj ideji.

Petra iz Varaždina preuredila je svoju kupaonicu od tri kvadrata u koju je stao i walk-in tuš Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 1 Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 9 +9 Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 10

Slika nije dostupna Imate samo nekoliko kvadrata? Sedam malih kupaonica uređenih kao bombončić

Ideje kako toplinu i ljepotu drveta unijeti u kupaonicu pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ideje kako toplinu drveta unijeti u kupaonicu - 2 Ideje kako toplinu drveta unijeti u kupaonicu (Foto: Living4media)

Ideje kako toplinu drveta unijeti u kupaonicu - 4 Drveni zid u rustikalno uređenoj kupaonici (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju