Stanovi u potkrovlju imaju poseban šarm i toplinu, a dokazuje to i predivan stan s ciglenim zidom čiji interijer obiluje drvom i umirujućim bojama. Odlično rješenje su i drvene palete s kojima je složena sjedeća garnitura u dnevnom boravku.

U dnevnom boravku osvojio nas je i zid od crvenih cigli koji prostoru daje dozu efektnog i modernog industrijskog stila, kao i veliki bijeli ovalni luster.

Svijetlo drvo, pastelni tonovi i bijela koji prevladavaju u uređenju, ovaj stan u potkrovlju čine mjestom s vrlo umirujućim i ugodnim ambijentom, domom u kojem je sigurno lijepo boraviti i živjeti. Riječ je o open space prostoru koji ima mnogo poklonika te je dnevna soba spojena s jednostavnom kuhinjom u elegantnoj sivoj boji i s divnim stolom od svijetlog drva koji se savršeno slaže s parketom od hrasta.

Savršeno uređen stan od 55 kvadrata u Puli - 7 Savršenih 55 m2: Stan u Puli kojem su svijetli tonovi dodali kvadrate

Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 16 I terasa je krasna: Stan u Sesvetama u kojem su modularna kuhinja i preuređena kupaonica baš wow

Stan visokih stropova ima i galeriju na kojoj se nalazi spavaća soba s rustikalnim gredama i ciglenim zidom, a iznad kreveta nalazi se bijeli baldahin za još malo romantičnog ugođaja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju