Stanovi u potkrovlju imaju poseban šarm i toplinu, a dokazuje to i predivan stan s ciglenim zidom čiji interijer obiluje drvom i umirujućim bojama. Odlično rješenje su i drvene palete s kojima je složena sjedeća garnitura u dnevnom boravku.

Galerija Predivan stan u potkrovlju - 3 Predivan stan u potkrovlju - 7 Predivan stan u potkrovlju - 8 +4 Predivan stan u potkrovlju ima spavaću sobu s baldahinom iznad kreveta

U dnevnom boravku osvojio nas je i zid od crvenih cigli koji prostoru daje dozu efektnog i modernog industrijskog stila, kao i veliki bijeli ovalni luster.

Predivan stan u potkrovlju - 6 Stan u potkrovlju napravljen je kao 'open space' te ima spojenu kuhinju i dnevnu sobu (Foto: Living4media)

Svijetlo drvo, pastelni tonovi i bijela koji prevladavaju u uređenju, ovaj stan u potkrovlju čine mjestom s vrlo umirujućim i ugodnim ambijentom, domom u kojem je sigurno lijepo boraviti i živjeti. Riječ je o open space prostoru koji ima mnogo poklonika te je dnevna soba spojena s jednostavnom kuhinjom u elegantnoj sivoj boji i s divnim stolom od svijetlog drva koji se savršeno slaže s parketom od hrasta.

Savršeno uređen stan od 55 kvadrata u Puli - 7 Savršenih 55 m2: Stan u Puli kojem su svijetli tonovi dodali kvadrate

Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 16 Tako lijep stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda

Stan visokih stropova ima i galeriju na kojoj se nalazi spavaća soba s rustikalnim gredama i ciglenim zidom, a iznad kreveta nalazi se bijeli baldahin za još malo romantičnog ugođaja.

Predivan stan u potkrovlju - 4 I kupaonica ovog stana u potkrovlju izgleda predivno (Foto: Living4media)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju