Posljednje trenutke turneje po Novom Zelandu princ Harry iskoristio je kako bi utješio dječaka koji je odrastao bez majke i tako još jednom potvrdio da će biti dobar tata.

Dok je u utorak pozdravljao okupljene u Aucklandu, rečeno mu je da je šestogodišnji dječak Otia, koji je također bio u gomili, izgubio majku kada je imao samo godinu dana.

Dječakova baka je Harryju rekla se dječak divi princu koji je i sam ostao bez majke, princeze Diane, koja je poginula u prometnoj nesreći kada je njemu bilo 12 godina.

Harry je u istom trenutku preuzeo očinsku ulogu i odvojio neko vrijeme kako bi porazgovarao s dječakom i dao mu do znanja da će sve biti u redu.

Život će uvijek biti u redu, znaš to? Ja sam došao do 34. godine i život je sjajan, imam predivnu suprugu i bebu na putu. Tvoj život će biti "posložen", nemoj se uopće brinuti oko toga, rekao je dječaku s kojim se onda i našalio.

Živiš u Auckladnu? Bit ćeš igrač ragbija?, pitao ga je.

Ljubazni princ imao je nekoliko lijepih riječi i za dječakovu baku kojoj je rekao da se dobro brine za unuka.

Radite odličan posao, bako. Bake su jako važne u našim životima, rekao joj je i tako dao do znanja koliko je vezan za svoju baku, kraljicu Elizabetu.

Ovim postupkom princ Harry još jednom je dokazao da će biti sjajan otac djetetu koje očekuje s Meghan Markle, a pročitajte još 20 dokaza da će biti najbrižniji tata.

Princ Harry i Meghan Markle očekuju svoje prvo dijete (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle očekuju svoje prvo dijete (Foto: AFP) Foto: Afp

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju