Anamarija Malenica iz Solina bila nam je obećala najljepše okićeno božićno drvce dosad i obećanje je ispunila. Ova trgovkinja, mama dvoje djece i ogromna zaljubljenica u Božić i sve vezano za taj blagdan poslala nam je fotografije svog bora i oduševila nas.

Galerija Predivno okićeno božićno drvce Anamarije Malenice iz Solina - 10 Predivno okićeno božićno drvce Anamarije Malenice iz Solina - 4 Predivno okićeno božićno drvce Anamarije Malenice iz Solina - 2 +9 Predivno okićeno božićno drvce Anamarije Malenice iz Solina

Ovoga Božića Anamarijin bor zablistao je u crvenoj/pliš i bijeloj kombinaciji. Okitila ga je odmah nakon Svjetskog dana palčića 17. studenog, koji joj znači jer je i sama mama blizanaca palčića.

Predivno okićeno božićno drvce Anamarije Malenice iz Solina - 8 Dom Anamarije Malenice iz Solina već je okićen u božićnom stilu (Foto: Privatne fotografije)

Još lani planirala sam ga kititi u toj kombinaciji, baš ta boja vina, ali plišana u kombinaciji s bijelim. Nažalost, prošle godine preminuo mi je tata i nisam imala volje ni za što. Tako sam se odlučila ovu godinu napraviti upravo tako kako sam i željela.

I radi dječice svoje koja su jedva čekala kad ćemo kititi. Da ste samo vidjeli koje je to uzbuđenje bilo. Nije se znalo tko više lebdi, djeca ili mama, a tata je bio nas nosač Samuel, on je donosio kutije iz podruma, otkrila nam je Anamarija Malenica iz Solina.

Prošle godine počela je skupljati ukrase kojima je upotpunjavala kolekciju za ovogodišnje kićenje bora, kad bi naletjela na nešto što joj se sviđa, kupila bi to. Najposebniji ukrasi na boru bijele su pahulje s imenima njezine djece.

Predivno okićeno božićno drvce Anamarije Malenice iz Solina - 3 Najposebniji ukrasi na boru bijele su pahulje s imenima njene djece (Foto: Privatne fotografije)

Moja dva zlata, moj Ivano i moja Marija. Na boru, iskreno, ni sama ne znam koliko ima ukrasa. Visok je 210 centimetara, ima ih moreeee. Bor je umjetni, 'ajmeeeee, stari moj' kako ga ja zovem, ima mu 15 godina.

Sve sam mislila mijenjati ga, ali nekako mi ga opet bude žao. Sve računam, neka ga još malo, kaže Anamarija, čiji bor u sebi ima ugrađene lampice koje mu daju posebnu čar.

Simboli adventa: Što predstavljaju četiri svijeće na adventskom vijencu? Adventski vijenac Vijenac je simbol adventa - 15 Vijenac je simbol adventa - 14 +3 Vijenac je simbol adventa - 13

Vjenčići s vlakićima koje izrađuje trgovkinja iz Splita, a kupci ih naručuju već u svibnju Anamarija Malenica iz Splita izrađuje prelijepe adventske aranžmane - 12 Anamarija Malenica iz Splita izrađuje prelijepe adventske aranžmane - 15 Anamarija Malenica iz Splita izrađuje prelijepe adventske aranžmane - 17 +14 Anamarija Malenica iz Splita izrađuje prelijepe adventske aranžmane - 18

Neka meni njega još! S predivnim ukrasima i on zablista, zadovoljno će simpatična Solinjanka, vrlo vješta i u izradi adventskih vjenčića, božićnih ukrasa, kolača... To joj, dodaje, dođe kao lijek nakon radnog dana i posla u jednom trgovačkom lancu.

Ne može fotografija prenijeti koliko je moje božićno drvce ove godine predivno. Nadam se da se i vama sviđa koliko i meni, kazala je Anamarija Malenica iz Solina.

Predivno okićeno božićno drvce Anamarije Malenice iz Solina - 5 Ovoga Božića Anamarijin bor zablistao je u crvenoj/pliš i bijeloj kombinaciji (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju