Skandinavski stil uređenja interijera jedan je od estetski najprivlačnijih, pa ne čudi što se iz Skandinavije proširio diljem svijeta. Svugdje se mogu naći domovi uređeni u tom toplom, šarmantnom stilu. Prepoznatljiv je po korištenju puno svijetlih tonova i prirodnog drva, a uvijek ima i neki vintage štih.

Galerija Prelijepa kuća uređena u šarmantnom skandinavskom stilu - 13 Prelijepa kuća uređena u šarmantnom skandinavskom stilu - 7 Prelijepa kuća uređena u šarmantnom skandinavskom stilu - 14 +14 Prelijepa kuća uređena u šarmantnom skandinavskom stilu

Prelijepo uređeni skandinavski domovi mnogima su inspiracija za uređenje vlastitog životnog prostora, a jedan takav dom iz snova pronašli smo u Oslu, glavnom gradu Norveške.

Prelijepa kuća uređena u šarmantnom skandinavskom stilu - 11 Čitav ambijent vraća nas u neka prošla vremena (Foto: Living4media)

Ova kuća ima sve elemente potrebne za savršeno uređeni prostor u skandinavskom stilu, a živahnost i svježina dodani su s obiljem zelenila u interijeru.

Prelijepa kuća uređena u šarmantnom skandinavskom stilu - 16 Ženski boudoir vraća u neka prošla, romantičnija vremena (Foto: Living4media)

Čitav ambijent vraća nas u neka prošla vremena, čemu, između ostalog, pridonose galerija slika na zidu, ženski boudoar, puno drvenog namještaja, a svakako i bijeli zidani kamin u dnevnom boravku. Kamin u prostor unosi dodatnu toplinu i romantiku, a sigurno i jako dobro dođe za hladnih norveških zima.

Prelijepa kuća uređena u šarmantnom skandinavskom stilu - 6 Bijeli zidani kamin u prostor unosi dodatnu toplinu i romantiku (Foto: Living4media)

Fotografije na početku teksta odvest će vas u kratku šetnjicu ovom prekrasnom kućom u Oslu, a možda pronađete i ideje za uređenje vlastitog doma.

Prelijepa kuća uređena u šarmantnom skandinavskom stilu - 12 Lijepa kuhinja u kući u Oslu (Foto: Living4media)

Prelijepa kuća uređena u šarmantnom skandinavskom stilu - 10 Prelijepo uređeni skandinavski domovi mnogima su inspiracija za uređenje vlastitog životnog prostora (Foto: Living4media)

"Vrijedilo je": Baš dobar ugradbeni ormar zbog kojega se Marija iz Zagreba odrekla dijela dnevnog boravka Marijn stan na Jarunu Marijn stan na Jarunu Marijn stan na Jarunu +12 Marijn stan na Jarunu

I terasa je krasna: Stan u Sesvetama u kojem su modularna kuhinja i preuređena kupaonica baš wow Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 16 Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 14 Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 13 +15 Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju