Bez savršenog osmijeha gotovo je nemoguće uspjeti u holivudskoj tvornici snova. Ne čudi stoga što su bijeli, blistavi i ravni zubi iznimno rašireni među poznatima i slavnima – od glumaca i pjevača do slavnih sportaša.

Galerija Cristiano Ronaldo prije i nakon što je sredio zube Slavni muškarci prije i nakon što su sredili zube - 2 Slavni muškarci prije i nakon što su sredili zube - 1 +3 I George Clooney je potražio pomoć vrhunskih stomatologa

Ako majka priroda nije bila darežljive prirode, tu su vrhunski stomatolozi koji raspolažu čitavom nizom trikova. U svojoj ponudi nude izbjeljivanje zuba, stavljanje ljuskica ili čak dentalnih implantanata.

Uz pomoć dentalne estetske kirurgije svoj je osmijeh značajno unaprijedio nogometni as Cristiano Ronaldo, a na počecima svoje karijere veliku transformaciju “odradio” je i slavni Tom Cruise.

Slavni muškarci prije i nakon što su sredili zube - 2 I Tom Cruise je sredio osmijeh uz pomoć dobrog stomatologa (Foto: Profimedia.hr / Getty Images / Coverimages / AFP)

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako su neki slavni muškarci iz svjetskog showbiznisa izgledali prije i nakon pomoći estetske stomatologije.

Pogledajte i:

"Bila je to najgluplja stvar koju sam učinila": Ove slavne žene ne skrivaju estetske korekcije Slavne dame koje su priznale plastične operacije - 1 Slavne dame koje su priznale plastične operacije - 2 Slavne dame koje su priznale plastične operacije - 4 +2 Slavne dame koje su priznale plastične operacije - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju