Ulovite svoj omiljeni jesenski komad po odličnoj cijeni u Aldu.

Galerija Iskoristite Aldo sniženje Aldo Aldo +11 Aldo

Za savršene odjevne kombinacije ključni su modni dodaci koji će im dati dozu zaigranosti i živosti, bilo da ste se odlučili za zanimljivu torbicu, kapu, maramu ili upečatljive cipele. Sve fashionistice i ljubiteljice modnih dodataka razveselit će kanadski brend ALDO koji je već započeo s fenomenalnim akcijama u kojima ćete sigurno uloviti svog favorita iz jesenske kolekcije.

Bez obzira koji stil njegujete, ponuda u ALDO dućanima zadovoljit će različite ukuse i stajlinge, od street style i casual pa sve do onih ženstvenijiih i elegantnijih. Za vrijeme ALDO Fashion days akcije gdje će biti snižen dio kolekcije jesen/zima čak do 50%, moći ćete pronaći najbolje modne dodatke koji i najjednostavniji outfit čine privlačnim i posebnim.

U ponudi možete pronaći svoje omiljene modele udobnih i trendi tenisica, koje se nose u svakodnevnim kombinacijama, kao i u onim formalnijim. Osim toga, klasične salonke su „must have“ svakog ormara, pa ne propustite iskoristiti sjajnu priliku i uloviti ovaj ultimativni model cipela.

Još jedan neizostavan modni dodatak koji podiže svaki outfit i koji svaka žena s radošću nosi su torbe, bez obzira na veličinu, oblik ili boju. Ako volite male torbe u neutralnim tonovima s upečatljivim detaljima ili pak one velike klasične crne – u ALDO kolekciji svaka žena može pronaći nešto po svome ukusu.

Inspirirajte se i prepustite mašti, te stvarajte trendi stajlinge uz brend ALDO. Posjetite Aldo web shop ili ALDO poslovnice i odaberite svog modnog favorita ove jeseni.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju