Princ George danas će proslaviti sedmi rođendan. Povodom ovoga važnog dana Kensingtonska palača pustila je u javnost dvije nove fotografije malog princa koje je snimila njegova majka Catherine Middleton početkom srpnja.

Galerija

Fotografije otkrivaju mliječne zubiće i nasmiješeno lišce budućeg kralja u obiteljskom domu Anmer Hallu u Norfol u kojem provodi karantenu sa svojim roditeljima, petogodišnjom sestricom Charlotte i dvogodišnjim bratom Louisom.

Na prvoj fotografiji George nosi maslinastu polo-majicu iz Manga koja se trenutno nalazi na sniženju i u hrvatskim trgovinama, te prodaje po cijeni od 45,90 kuna.

Polo majica, Mango, 45,90 kn (prije 59,90 kn)
Polo majica, Mango, 45,90 kn (prije 59,90 kn) (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Vojvotkinja od Cambridgea voli birati polo-majice za najstarijeg sina jer se izvrsno kombiniraju u različitim prilikama, a posebice uz elegantne hlačice od pamuka.

Na drugoj fotografiji George nosi nešto ležerniji odjevni komad – običnu pamučnu majicu s maskirnim uzorkom, ali i veliki osmijeh.

Zbog pandemije koronavirusa princ William i Catherine Middleton poučavaju djecu kod kuće, a mališani provode dosta vremena na otvorenom uz poštivanje svih pravila o socijalnom distanciranju.

Princ George - 2
Samo mama može izmamiti tako veliki osmijeh (Foto: THE DUCHESS OF CAMBRIDGE / KENSINGTON PALACE / AFP)