Trooping the Colour je tradicionalna britanska manifestacija koja se svake godine održava u čast monarha, a u kojoj obično sudjeluje 1400 vojnika, 200 konja i 70-ak vojnih aviona. No, ovaj spektakularni vojni šou ne može impresionirati i najmlađe dijete Catherine Middleton.

Galerija Princ Louis na balkonu Buckinghamske palače - 1 Princ Louis na balkonu Buckinghamske palače - 8 Princ Louis na balkonu Buckinghamske palače - 7 +4 Princ Louis na balkonu Buckinghamske palače - 2

Iako mu je tek šest godina, princ Louis uvijek privuče pažnju gdje god se pojavi. Tako je bilo i na ceremoniji Trooping the Colour koja je danas održana u Londonu, a na kojoj se princeza od Walesa pojavila prvi put u javnosti otkako je objavila da se bori s teškom bolešću.

Princ Louis uvijek je besprijekorno odjeven, a na raspolaganju ima najbolje tutore na svijetu koje ga od najranije dobi uče pravilima lijepog ponašanja. No, umjesto da slijedi njihova pravila, on se uglavnom ponaša – kao dijete.

Princ Louis na balkonu Buckinghamske palače - 8 Princ Louis u svom je filmu (Foto: Profimedia)

Ne da mu se pretvarati pred svjetlima reflektora. Ako mu je dosadno, on će to svojim facijalnim ekspresijama i pokazati. Zijevnut će bez da ruku stavi na usta, namrštit će se i početi vrpoljiti na mjestu.

Ponekad će se i poigrati s nečim što ne bi trebao dodirivati. Na današnjoj proslavi, primjerice, natezao je traku od roleta na prozorima te tako zaradio „jezikovu juhu“ od roditelja.

Princ Louis na balkonu Buckinghamske palače - 7 Teško ga je impresionirati (Foto: Profimedia)

Nesputani dječak uvijek razgali svjetske medije, a tako je bilo i danas. Iako je ceremonija bila posvećena kralju Charlesu III., fotografi su teško skretali svoje objektive s princa Louisa.

Kako je nestašni princ opet ukrao svu pažnju dok je kraljevska obitelj pozirala na balkonu Buckinghamske palače, provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Princ Louis na balkonu Buckinghamske palače - 4 Njegovim nestašlucima teško je odoljeti (Foto: Profimedia)

Ma, sreće male! Divna gesta princeze Charlotte prema mlađem bratu Louisu Princ Louis i princeza Charlotte - 1 Princ Louis i princeza Charlotte - 3 Princ Louis i princeza Charlotte - 4 +2 Princ Louis i princeza Charlotte - 5

Princ Louis: Nove fotografije najnestašnijeg člana kraljevske obitelji Princ Louis slavi peti rođendan Princ Louis vozi se na tačkama Portret princa Louisa za 5. rođendan +0 Džemper Lallie London, 85,95 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju