Tradicionalna vojna parada "Trooping the Colour" kojim se obilježava rođendan kraljice Elizabete II. započinje i završava u kraljičinoj službenoj rezidenciji, Buckinghamskoj palači.

Galerija Oduševljeni Louis sa zanimanjem je promatrao prelet aviona George i Charlotte bili su znatno mirniji od svog mlađeg brata Louis je nakon malo vrpoljenja završio u tatinom naručju +2 Princ George i princeza Charlotte

Nakon vožnje kočijom i sudjelovanja u paradi, istaknuti članovi britanske kraljevske obitelji okupljaju se na balkonu palače kako bi gledali pozdravni prelet aviona britanskog Kraljevskog ratnog zrakoplovstva.

Louis je nakon malo vrpoljenja završio u tatinom naručju Louis je nakon malo vrpoljenja završio u tatinom naručju (Foto: AFP)

Tamo im se pridružuje ostatak obitelji među kojima su i najmlađe "zvijezde". Djeca vojvotkinje i vojvode od Cambridgea još uvijek su previše mala da bi sudjelovala u vožnji kočijama, ali zato princ George, princeza Charlotte i princ Louis nisu propustili gledanje preleta.

Meghan na prošlogodišnjoj paradi Meghan Markle: Vrlo mudra kombinacija za rođendansko slavlje kraljice

George, Charlotte i Louis posjetili su vrt koji je Catherine dizajnirala za izložbu cvijeća George, Charlotte i Louis: Razigrani trio na mjestu koje krije posebnu posvetu baki Diani

 

Za Louisa koji je 23. travnja proslavio 1. rođendan, ovo je prvo sudjelovanje u slavlju kraljičinog rođendana.

Oduševljeni Louis sa zanimanjem je promatrao prelet aviona Oduševljeni Louis sa zanimanjem je promatrao prelet aviona (Foto: Getty Images)

Maleni princ imao je vidno najviše energije od svih okupljenih na balkonu palače. Oduševljeno je mahao ručicama od trenutka kada je izašao pred javnost, a onda se počeo vrpoljiti u maminom naručju i poželio u tatino.

Oduševljeni Louis sa zanimanjem je promatrao prelet aviona Oduševljeni Louis sa zanimanjem je promatrao prelet aviona (Foto: Getty Images)

Catherine je udovoljila njegovim željama, a veselo i glasno mahanje nastavilo se i u sigurnim tatinim rukama što je nasmijalo bračni par.

George i Charlotte bili su znatno mirniji od svog mlađeg brata George i Charlotte bili su znatno mirniji od svog mlađeg brata (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju