Trogodišnja princeza Charlotte, kći Catherine Middleton i princa Williama, bila je djeveruša na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja. Preslatka djevojčica bila je odlično raspoložena, a pokazala je i svoju vragolastu stranu zbog koje nam je još slađa.

Galerija Princeza Charlotte na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja - 4 Princeza Charlotte na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja - 7 Princeza Charlotte na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja - 8 +4 Princeza Charlotte na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja

Odjevena u bijelu haljinicu i bijele cipelice te sa cvjetnim vjenčićem na glavi, princeza Charlotte sa svojim roditeljima, Catherine Middleton i princem Williamom te starijim bratom Georgeom stigla je na vjenčanje strica, princa Harryja i strine Meghan Markle.

Princeza Charlotte uspjela je 'zasjeniti' i četverogodišnjeg brata Georgea koji se na izlazu iz crkve sramežljivo skrivao iza tate Williama

Mala princezica pokazala je da je prava vesela, nestašna djevojčica kada je, vozeći se u automobilu prema crkvi, pokazala jezik. Taj nestašni moment trogodišnjoj vragolanki zaista nitko ne može zamjeriti, štoviše pokazuje da je kao i sva druga djeca, zaigrana i ponekad malo zločesta.

Princeza Charlotte uspjela je "zasjeniti" i četverogodišnjeg brata Georgea koji se na izlazu iz crkve sramežljivo skrivao iza tate Williama. Charlotte je za to vrijeme veselo mahala i smješkala se okupljenom mnoštvu.

Brat i seka bili su preslatki kao djever i djeveruša svojoj strini Meghan Markle, a svoju dužnost da je prate dok hoda prema oltaru, zajedno s još nekoliko djece, mališani su odradili besprijekorno.

Pročitajte i sve o kraljevskom vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja.
Princeza Charlotte na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja - 3 Princeza Charlotte na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja (Foto: Getty Images, AFP)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju