Španjolska kraljevska obitelj uživa u ljetnom odmoru na Mallorci, a svi zajedno posjetili su slikovite vrtove Alfabia. Kraljica Letizia i njezine kćeri, princeze Leonor (17) i Sofia (16) pozornost su privukle svojim živopisnim haljinama.

Galerija Španjolska kraljevska obitelj na Mallorci - 5 Španjolska kraljevska obitelj na Mallorci - 4 Španjolska kraljevska obitelj na Mallorci +4 Španjolska kraljevska obitelj na Mallorci

Kraljica Letizia nosila je ružičastu midi haljinu brenda Adolfo Domínguez, princeza Sofia turističku atrakciju obilazila je u bijeloj mini haljini s upečatljivim uzorkom, dok se princeza Leonor odlučila za zelenu midi haljinu.

Španjolska kraljevska obitelj na Mallorci Španjolska kraljevska obitelj na Mallorci (Foto: Profimedia)

Njezina haljina dio je ljetne kolekcije španjolskog Manga i trenutačno se nalazi na sniženju pa umjesto 45,99 košta 22,99 eura.

Haljina iz Manga od mješavine lana Haljina iz Manga od mješavine lana (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Haljina koja dolazi u veličinama od XXS do XXL napravljena je od mješavine lana i viskoze. Ima kratke lepršave rukave i kopčanje gumbima na prednjem dijelu te vezicu koja omogućuje namještanje struka na stražnjem dijelu.

Osim u zelenoj boji, u ponudi su i crvena, bež i cvjetna verzija haljine, međutim većina brojeva već rasprodana.

Princeza Leonor uz haljinu je nosila omiljenu ljetnu obuću svoje majke, koju i sama rado nosi. Radi se o špagericama sa zatvorenim prstima i vezanjem oko gležnjeva koje mnogim damama u ljetnim mjesecima nemaju konkurenciju.

Baš su udobne! Sandale Lejle Filipović stvorene su za duge ljetne šetnje Lejla Filipović Mango sandale s čičak trakom, 59,99 eura Mango sandale +1 Mango sandale

Štikle kraljice Letizije pokazuju koliko se promijenila kraljevska moda Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na dodjeli nagrada lista ABC Komplet brenda Maksu Kraljica Letizia nosi štikle brenda Jimmy Choo i torbicu s potpisom brenda Magrit +3 Jimmy Choo Rosie 120

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju