Španjolske princeze sve se više pridružuju kraljici Letiziji i kralju Felipeu u odrađivanju službenih obveza.

Galerija Princeza Sofia Felipe, Leonor, Sofia i Letizia u selu Somao Princeza Sofia nosila je praktični prsluk brenda Zara +2 Sofia, Letizia, Felipe i Leonor u selu Somao

Za 14-godišnju princezu Leonor to je uvod u život koji je očekuje jednog dana jer je upravo ona nasljednica krune i buduća španjolska kraljica, a druga je u redu za nasljeđivanje krune njezina 13-godišnja sestra Sofia.

Obje su s roditeljima posjetile selo Somao, koje je dobilo titulu najboljeg asturijskog sela u 2020. godini.

Felipe, Leonor, Sofia i Letizia u selu Somao Felipe, Leonor, Sofia i Letizia u selu Somao (Foto: Getty Images)

Letizia, Leonor i Sofia uskladile su se po pitanju palete boja i ležernosti odjevnih kombinacija, a najležerniju je odabrala Sofia.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Lijepe, ali jako nespretne hlače s prorezom

Odjevne kombinacije kraljice Letizije - 21 Stil bez premca: 40 dokaza da britanske vojvotkinje nisu ni do pete kraljici Letiziji

Široke hlače u tamnozelenoj nijansi kombinirala je s bijelom poludolčevitom i tenisicama u istoj boji. Za razliku od mame i sestre koje su svoju kombinaciju zaokružile balonerom i kaputićem, Sofia je nosila sportski prsluk brenda Zara.

Zara, 299 kuna Zara, 299 kuna (Foto: Zara)

Model prošivenog prsluka s ispunom iz nove jesensko-zimske kolekcije vodootporan je, pa je zapravo sjajan odabir za hladnije i kišne jesenske dane. Osim varijante u nijansi koju je nosila Sofia, dostupan je u crnoj i bež boji.

Princeza Sofia nosila je praktični prsluk brenda Zara Princeza Sofia nosila je praktični prsluk brenda Zara (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju