Televizijska mreža ABC objavila je prvi trailer za novu verziju filmskog klasika "Prljavi ples" koji će premijeru imati 24. svibnja

Kada je američka televizijska mreža ABC najavila da će snimati "remake" filmskog klasika "Prljavi ples", neki fanovi originalne verzije nisu s veseljem primili tu vijest.

Ulogu Frances Baby Houseman u novoj verziji glumi 21-ogodišnja Abigal Breslin, a u ulozi Johnnyja Castlea pojavit će se Colt Prattes.

 

A post shared by abcnetwork (@abcnetwork) on

Neprežaljeni Patrick Swayze i Jennifer Grey utjelovili su te likove u klasiku snimljenom 1987. godine koji je za mnoge jedan od najromantičnijih filmove svih vremena. Pročitajte 10 tajni o "Prljavom plesu" koje ne znate.

 

A post shared by abcnetwork (@abcnetwork) on

Nova trosatna verzija filma proširit će originalnu priču pa ćemo vidjeti što se dogodi s Baby i Johnnyjem nakon njihove ljetne avanture. Premijera je zakazana za 24. svibnja, a ABC je objavio i prvi trailer za film koji je izazvao podijeljene reakcije.

Ankete

(6314) Sviđa li vam se prvi trailer za novu verziju 'Prljavog plesa'?

rezultati povratak glasova324
rezultati

Dok su jedni oduševljeni, drugi smatraju kako na temelju viđenog "remake" neće biti ni do koljena originalnom filmskom klasiku. U nastavku pogledajte trailer, a zatim pročitajte sve o skrivenoj poruci "Prljavog plesa" koju su rijetki primijetili.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju