Zbog sve većeg interesiranja korisnika za prirodnim rješenjima kad je u pitanju njega kože, čak i veliki trgovački lanci na svoje police uvrštavaju organske, potpuno prirodne proizvode. Rezultat je to pravog procvata prirodne kozmetike, koji se događa u posljednje vrijeme. Prirodna kozmetika svoj uspon i uspjeh može zahvaliti sve većoj informiranosti svojih korisnika te sve većem broju znanstvenih studija koje potvrđuju njezinu učinkovitost. Ovaj trend je natjerao i vodeće svjetske brandove da mijenjaju svoju poslovnu strategiju i način proizvodnje, te da tako odgovore na izazov koji je novo doba postavilo pred njih. Budući da živimo u eri u kojoj su dostupne sve informacije iz svih krajeva svijeta, za očekivati je da se trend rasta popularnosti prirodne kozmetike nastavi.

Galerija Gloria Zlatna kolekcija - 1 Gloria Zlatna kolekcija - 2 Gloria Zlatna kolekcija - 3 +7 Gloria Zlatna kolekcija - Dnevna krema

Glavni cilj korisnika kozmetike postali su zdravlje i dugovječnost. Sve što nije u skladu s tim, informirani korisnici odbacuju, a sve što im pomaže u ostvarenju cilja oni su spremni prigrliti i preporučiti i drugima. Zbog toga je postalo vrlo važno kreirati pouzdan proizvod. Kvaliteta, učinkovitost i prirodna izrada proizvoda postali su važniji od bilo kakve reklamne kampanje. Samo brendovi koji to shvaćaju danas mogu zadobiti povjerenje i lojalnost novih, osviještenih kupaca. Jedan takav brend počeo se posebno izdvajati na policama BIPA trgovina u našoj državi, pa je sve više korisnika koji za njegu svoje kože biraju Prirodnu kozmetiku Gloria i Zlatnu kolekciju kao svoj prvi izbor.

Do Gloria Zlatne kolekcije možete vrlo lako doći, ukoliko na internetu potražite lokaciju www.prirodna.com/hr. Tamo ćete, između ostalih, pronaći Zlatni serum, Dnevnu kremu, Noćnu kremu, Hijaluronsku kremu i Piling za lice. Zlatni serum namijenjen je ekstra luksuznoj njezi lica, brzo se upija u kožu i čini je mekanom i glatkom. Dnevna krema dubinski hrani kožu u epidermalnim slojevima i čini je mekanom, svilenom i glatkom. Dok vi spavate, nutritivni sastojci Noćne kreme bdiju, dubinski hraneći kožu lica, blagotvorno djelujući na bore. Hijaluronska krema je također neumoljiva prema borama i učinkovito usporava gubitak kolagena. Piling za lice, kao najbolja potpora kremama i serumu, čisti vaše lice, uklanjajući nakupljene mrtve stanice kože i sve površinske nečistoće.

Gloria Zlatna kolekcija - Zlatni serum - 3 Gloria Zlatna kolekcija - Zlatni serum - 3 Foto: PR

Svi nabrojani proizvodi bazirani su na ekstraktu smilja, što već, samo po sebi, dovoljno govori o njihovom ljekovitom učinku, naročito ako znamo da je latinski naziv za smilje – immortelle, što u slobodnom prijevodu znači besmrtnost. Njegovu vrijednost dobro su znali i stari Grci, pa je u jednom od drevnih mitova kruna na Apolonovoj glavi napravljena upravo od smilja. No, ostavimo mitove po strani. Činjenica je da ekstrakt smilja koji se nalazi u proizvodima Gloria Zlatne kolekcije ima nevjerojatna svojstva. Esencijalna ulja dobivena od ovog cvijeta sadrže molekule koje potiču prirodnu sposobnost naše kože da se bori protiv svih štetnih utjecaja i znakova starenja, ali također pomažu koži i u procesu liječenja raznih problema, uključujući akne i ožiljke. U jedinstvenoj recepturi proizvoda Zlatne kolekcije smilju je pridruženo još mnogo ljekovitih biljaka, koje zajedno sa njim čine jedan iznimno efikasan eliksir za zdravu kožu, koji se s punim pravom naziva i „izvor vječne mladosti“.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju