Ako spadate u skupinu onih koji čine sve kako bi se s godišnjeg odmora vratili preplanuli, vjerojatno želite da vaš brončani ten traje što duže.

Galerija Sundance Sensitiv losion poslije sunčanja, 11,90 kn +0 Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Oil, 164,89 kn (notino.hr)

U tome vam mogu pomoći i određeni proizvodi koji za cilj imaju naglasiti preplanulost i očuvati je što duže. Njih šest izdvojili smo u nastavku.

1. Afrodita Professional pjena za čišćenje lica i tijela

Ova pjena za čišćenje za lice i tijela s opojnim mirisom manga pomaže u dugotrajnom održavanju preplanulosti. Nježna, ali učinkovita formula s uljnim kompleksom i bioaktivnom mliječnom kiselinom nježno čisti i vlaži kožu te sprječava njezino isušivanje.

2. Nivea After Sun Bronze losion poslije sunčanja

Osim što zahvaljujući formuli s organskom aloe verom i ekstraktom pro-melanina ovaj losion umiruje kožu nakon sunčanja, on produžuje trajanje preplanulosti. Lagane je i neljepljive teksture koja ne ostavlja masne tragove te hidratizira kožu.

3. Sundance Sensitiv losion poslije sunčanja

Sadrži njegujuću formulu s organskom aloe verom, pantenolom i vitaminom E koji koži osiguravaju intenzivnu hidratizaciju do 48 sati. Umiruje i potiče regeneraciju kože nakon sunčanja te pomaže ublažiti crvenilo kože uzrokovano suncem, a redovita upotreba losiona podržava lijepu i dugotrajnu preplanulost.

Sundance Sensitiv losion poslije sunčanja, 11,90 kn Sundance Sensitiv losion poslije sunčanja, 11,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

4. Luxea suho ulje sa zlatnim česticama

Ovo ulje sa zlatnim biserima kožu ostavlja mekom i svelenkastom, s glamuroznim sjajem i nijansom tamnije boje kože. Posebno naglašava privlačnu preplanulost, a njegove zlatne čestice pojačavaju sjaj i daju svjetlucavi efekt koži.

Derma Luxe Gold Simmer Oil, 209,99 kn A kako tek mirišu! 10 ulja sa zlatnim česticama za savršeni preplanuli ten

5. Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Oil

Ovo ulje za tijelo pomaže da preplanuli ten sačuvate što je duže moguće. Osim što će čuvati brončani ten dugo nakon godišnjem, pružit će vam i trenutni osjećaj ugode te savršeno hidratizirati vašu kožu.

Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Oil, 164,89 kn (notino.hr) Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Oil, 164,89 kn (notino.hr) (Foto: Internetska stranica trgovine)

6. Sunmed mlijeko za održavanje preplanulosti i njegu kože

Ovo mlijeko povećava i produljuje preplanulost kože, a koži daje baršunasti osjećaj. Buriti ulje koje se nalazi u ovom mlijeku idealno je za produljenje preplanulosti. Lako se nanosi i brzo upija ne ostavljajući tragove.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju