I ove godine nose se hlače s uzorkom. Radi se o komadu koji posljednjih nekoliko sezona redovito ima svoje mjesto u proljetnoj garderobi. Čak i oni koji inače posežu za jednobojnom odjećom, u toplijem dijelu godine teško odolijevaju ovim hlačama.

Naime, kombinacija koju između ostalog čine hlače s uzorkom jako je šik. Radi se o modelima koji su lepršavi i napravljeni od laganijih materijala što ih čini idealnima i za visoke temperature.

Ove hlače dolaze u jarkim bojama, ali i zagasitijim tonovima. Ponuda uzoraka uistinu je šarolika, od onih geometrijskih preko cvjetnih do životinjskih tako da svatko može pronaći opciju za sebe.

Slika nije dostupna Brineta iz centra Zagreba u hlačama zbog kojih su svi pogledi bili upereni u noge

Slika nije dostupna Lagane i ne stišću: 15 modela crnih hlača kojih se nećete odreći ni u toplijim mjesecima

Ove hlače slažu se s tenisicama, šlapicama kao i cipelama na petu. One su statement komad koji podiže svaku proljetnu kombinaciju. Dovoljni su vam bijela majica i šlapice za izgled koji će privlačiti pozornost prolaznika.

Mi smo zavirili u trgovine i provjerili trenutnu ponudu modela s uzorkom, a u našoj galeriji možete pogledati 15 modela hlača u kojima će noge biti u prvom planu. U ponudi su palazzo modeli, "culotte" hlače kao i modeli s nogavicama koje su stegnute na dnu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju