Španjolski modni brend Pronovias, koji stoji iza vjenčanica koje vole i Hrvatice, i brend vjenčanica Nicole Milano predstavili su kolekciju vjenčanih haljina naziva "Second Life: A Selection of Dresses", odnosno "Drugi život: Selekcija haljina".

Iza ekološki osviještenog projekta stoje Alessandra Rinaudo, umjetnička direktorica Pronoviasa, i Nicole Cavallo, kreativna direktorica brenda Nicole Milano, a radi se o ponudi vjenčanica koje je nakon velikog dana moguće redizajnirati, odnosno prenamijeniti i udahnuti im novi život zahvaljujući kojem onda ne moraju nužno stajati pospremljene u ormaru.

Tako primjerice vjenčana haljina nakon vjenčanja može postati party haljina.

U predstavljanju modela koji se mogu modificirati sudjelovalo je pet međunarodnih influencerica, a cilj kolekcije bio je pokazati bezvremenske i elegantne komade.

Redizajniranje haljina kako bi im dale drugi život bilo je jako zabavno i jako sam uživala, poručila je Alessandra Rinaudo. i nastavila:

Svaka haljina ima neku vrstu ključnog elementa koji je čini posebnom, a kada sam razmišljala o njezinim izmjenama usredotočila sam se na taj element i poigravala se s njom kako bih ga pokazala na novi način.

U nekim slučajevima radila sam s duljinom haljine, volumenom suknje, izrezom ili rukavima. Svaki detalj može biti ključan za davanje uspješnog drugog života haljini, rekla je o projektu.

Slika nije dostupna Tri boje koje će biti najpopularnije na vjenčanjima u 2022. godini Objasnila je i da je prilikom transformacija haljina imala za cilj napraviti kreacije koje su zabavnije i ležernije pa se dosta igrala s dodacima kako bi došla do novog izgleda.

Jednom kada se nešto stvori, stvarno vjerujem u ponovno i ponovno korištenje, rekla je.

Slika nije dostupna Mladenke se slažu: Sedam sitnica s kojima će vjenčanica izgledati (puno) skuplje Što se tiče "Second Lifea", on uključuje uslugu preinake haljina koja će biti besplatna za sve mladenke.

To znači da će mladenka koja odabere vjenčanicu iz ovog programa, nakon vjenčanja s tom vjenčanicom moći doći u neki od maloprodajnih objekata  Pronoviasa i Nicole Milana diljem svijeta i prenamijeniti svoju haljinu. U sklopu programa trenutno je 70 kreacija.

Svojoj vjenčanici dajte potpuno novi izgled i pomozite spasiti planet. Vaša svadbena haljina previše je lijepa da bi se nosila samo jednom, poručili su iz Pronoviasa mladenkama.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju