Do početka 2021. ostalo je malo više od tri mjeseca, mnogi je s nestrpljenjem očekuju kako bi 2020. ostavili iza sebe, a znatiželjni smo i kada je riječ o trendovima koji će vladati u godini za koju se svi nadamo da će biti bolja od ove.

Galerija Hit-boja za 2021. bogata je tamnosivim podtonovima Hit-boja za 2021. bogata je tamnosivim podtonovima - 5 Hit-boja za 2021. bogata je tamnosivim podtonovima - 1 +2 Hit-boja za 2021. bogata je tamnosivim podtonovima

Američka tvrtka specijalizirana za boje Sherwin-Williams najavila je koja će boja biti veliki hit u 2021. godini u uređivanju interijera i eksterijera.

U godini koja nam stiže vladat će topla, tamna boja bogata sivim podtonovima koju su u Sherwin-Williams nazvali urbane bronze (urbana brončana). Kako je opisuju znalci, boja je to koja potiče opuštanje i pruža utjehu koje nam u ovim vremenima itekako treba.

Dom je sada najbolje utočište od svijeta, a s bojom se na lak i učinkovit način može stvoriti osobni raj. Urbana brončana boja potiče vas da stvorite vlastito utočište za razmišljanje i samoobnavljanje, kazala je Sue Wadden, direktorica marketinga u Sherwin-Williamsu.

Slika nije dostupna Nova bijela: 12 dokaza da zelene zidove želi svaka prostorija u domu

Ova neutralna boja dio je palete Sanctuary, koju je tvrtka Sherwin-Williams sastavila za 2021., a koja predviđa potrebu za ravnotežom u dizajnu za iduću godinu. Boja spaja dizajn 70-ih i 90-ih godina s modernim.

Carstvo lila tonova: "Open space" stan koji će osvojiti ljubiteljice ljubičaste boje Wow stan uređen u ljubičastim tonovima sa zlatnim akcentima - 9 Wow stan uređen u ljubičastim tonovima sa zlatnim akcentima - 8 Wow stan uređen u ljubičastim tonovima sa zlatnim akcentima - 1 +6 Wow stan uređen u ljubičastim tonovima sa zlatnim akcentima - 5

Najbolje će izgledati ako je kombinirate s drugim toplim neutralnim tonovima, poput svjetlijih nijansi sive ili malo zelene. Također voli prirodne materijale poput drva, kamena, tkanog tekstila i metala.

Naravno, uvijek možete početi od zidova. I jedan zid obojen u bogatu, tamnosivu nijansu učinit će dom mjestom u kojem u svakom trenutku možete pronaći svoj mir.

Hit-boja za 2021. bogata je tamnosivim podtonovima - 2 Hit-boja za 2021. bogata je tamnosivim podtonovima (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju