Djevojčica s karakterom savršen je opis Harper Seven. Iako je već navršila godinu i tri mjeseca te je postala prava djevojčica, ova malena koja nas svakim danom sve više podsjeća na roditelje još uvijek nije izgubila ono nešto što je čini toliko zanimljivom

Otkako se rodila malena Harper Seven ne silazi iz naručja ponosne majke Victorije Beckham koja je svoju mezimicu uvrstila u svaki segment svog života.

>> Harper Seven: Slatka 'buhtlica' u ulozi navijačice

Tako smo je i prije nego što je prohodala viđali u skupocjenim trgovinama, na utakmicama, modnoj reviji pa čak i na pisti, odjevenu u uvijek drugačiju trendi bebi odjeću.

>> Harper Seven: Curica koja je srušila ružičasti mit

Danas kada je već navršila godinu i tri mjeseca simpatična bucka već je prava djevojčica, no još uvijek nije izgubila ono nešto što je čini posebnom i toliko zanimljivom.

Duga kosica počešljana na stranu, ukrašena maslinasto zelenom mašnicom te bijela bluza, crne štramplice i crna pelerina kombinacija je koju je Victoria odabrala za svoju mezimicu koja nas svakim danom sve više podsjeća na roditelje, a čiji su geni prevladali procijenite sami.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju