Vrtoglave zarade slavnih osoba penju se iz godine u godinu, a magazin Forbes redovito prati stanje na njihovim računima. I dok je Gisele Bundchen uvjerljivo prva po zaradi među manekenkama, zajedno sa suprugom Tomom Bradyjem čini najbogatiji par na svijetu

Ono što sigurno ne nedostaje brazilskom supermodelu i uspješnoj poslovnoj ženi Gisele Bundchen i njezinom suprugu, zvijezdi američkog nogometa Tomu Bradyju je novac. Par je u protekloj godini zaradio 46 milijuna funti.

>> Gisele Bundchen: 'Sina sam rodila u kadi!'

>> Evo zašto je Gisele najplaćeniji model na svijetu!

Gisele je svojim modnim angažmanima i poslovnim potezima zaradila 27 milijuna funti, dok je njezin suprug u njihovu zajedničku kasicu spremio 18 milijuna funti.

Gisele koja je u prosincu 2009. po prvi puta postala majka dječaka Benjamina vratila se na posao samo šest tjedana nakon poroda i to u kampanji za brazilski modni brand Coccil.

Uz Gisele i Toma, na listi najbogatijih parova nalaze se Beyonce i Jay Z sa zaradom od 43 milijuna funti, a iza njih su Angelina Jolie i Brad Pitt sa 30 milijuna funti te David i Victoria Beckham sa zaradom od 27 milijuna funti. Mladi 'vampirski' par Robert Pattinson i Kristen Stewart zajedno su zaradili 24 milijuna funti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju