Buntovnica ružičaste kose i pozitivnog stava prema životu i ljubavi još uvijek je sasvim posebna zvijezda iz čijih pjesama i dalje pršti energičnost i svojeglavost. Riječ je o P!nk čiji novi album 'Truth about love' može doći i na vašu kućnu adresu

Na šestom studijskom albumu P!nk 'Truth about love' nalazi se 13 novih pjesama koje otkrivaju sve strane ljubavi: veselu i tužnu, mračnu i svjetlu. Na jednoj od njih gostuje i Eminem, a radio-postaje su već osvojile dvije pjesme: aktualni singl 'Try' ali i najavni singl 'Blow Me (One Last Kiss)'.

>> MTV: Najljepše haljine crvenog tepiha

P!nk se vraća nakon pauze u kojoj je bila posvećena djetetu i obitelji. Na albumu prvi put surađivala s producentom Gregom Kurstinom (Lily Allen, Red Hot Chili Peppers, Foster The People i The Shins), ali i sa svojim dugogodišnjim suradnicima Maxom Martinom, Shellbackom, Billyjem Mannom i Butchem Walkerom.

>> Najpoznatije ljepotice koje su u 2011. postale mame

Na albumu u ulozi tekstopisca i producenta sudjeluje i Dan Wilson, inače zaslužan za Adelin hit 'Someone like you'.

P!nk je do sada prodala više od 30 milijuna albuma i 65 milijuna singlova. Osvojila je i niz nagrada, među kojima je svakako potrebno izdvojiti 3 nagrade Grammy.

Pink Studio je sedmeročlani zagrebački power pop bend. Domaćoj sceni predstavili su se singlovima 'Ne/staješ' i 'Infra Inga', te velikim hit singlom 'Jutro poslije' koji je osvojio prvo mjesto na mnogim hrvatskim top ljestvicama.


'Pink album' na kojem su radili Shot i Erol iz Elementala, donosi 12 novih pjesama. Sve su karakterizirane melodičnim Ivaninim vokalom koji finim premazima klavijatura i čvrstom ritam sekcijom daje pravi štih njihovom sad već prepoznatljivom stilu, a u pjesmi 'Zadnja stvar' suradnja s Shotom je prerasla u drugu dimenziju pa je on i zapjevao s njima.

Osvojite albume P!nk i grupe 'Pink Studio'

Želite li osvojiti albume 'Truth about love' te 'Pink album' koje vam daruje Menart potrebno je točno odgovoriti na pitanje – koje je pravo ime pjevačice P!nk?. Točan odgovor je Alecia Beth Moore, a sretna dobitnica je Barbara Petrović. Dobitnici čestitamo, a svima ostalima želimo više sreće drugi pura.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju