Gostovanja u popularnim televizijskim emisijama holivudskim ljepoticama su rutina, no iako njihove fanovi vole znati pikanterije iz njihovog života ono čime plijene najviše pažnje je upravo njihov besprijekoran izgled. To je potvrdila i Halle Berry koja nas i u 47. godini života jednostavno oduševljava

Halle Berry je gostovala u popularnoj američkoj emisiji 'Jimmy Kimmel live' kako bi predstavila novi film 'The Call' , ali i kako bi svojim fanovima otkrila mali dio privatnog života vezan za majčinske obveze i svoju prekrasnu kćerku Nahlu koja je već počela pratiti majčin rad.

>> Jennifer Lopez: Savršena bedra i u najzahtjevnijoj pozi

Zvijezda se u studiju pojavila u jednostavnoj svjetlo sivoj haljinici koja je istaknula njezinu besprijekornu figuru koju s nevjerojatnom lakoćom održava i u 47. godini života.

>> Halle Berry: Haljina koja izdaje svaku manu na tijelu

Asimetrična haljina bez rukava i vrlo visokog proreza savršeno se stopila s njezinim vitkim tijelom, a osim baršunastog tena u prvom su se planu našle i njezine vitke i zategnute noge.

Iako sjedenje u minici mnogim ženama predstavlja najveći problem Halle to izvodi s lakoćom jer su njezina čvrsta bedra netaknuta ženama omraženim celulitom, a bilo koja poza koju zauzme uvijek ispadne besprijekorna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju