Jedan od razloga zbog kojeg jedva čekamo da film 'Princ Perzije: Pijesak vremena' stigne u kina je svakako mišićavi Jake Gyllenhaal, no epska akcijska avantura ima i drugih atrakcija

Odmetnuti princ Jake Gyllenhaal i zagonetna princeza Gemma Arterton utrkuju se sa silama zla kako bi sačuvali drevni bodež, dar bogova koji može promijeniti tijek vremena i omogućiti onome tko ga posjeduje da zavlada svijetom.

Već na samom početku postat će vam jasno kako je pred vama izrazito maštovit film, snimljen na iznimnim lokacijama s fenomenalnom akcijom.

Priča ide ovako...

Dastan nije rođenjem dobio pravo da postane princ – to je bila njegova sudbina. Maldi je Dastan bio uličar bez roditelja i bez novca u Perziji 6. stoljeća – u jednom od najmoćnijih carstava koji su ikada postojali na svijetu.

>> VIDEO: Savršenstvo se zove Jake Gyllenhaal

>> Nabildan, gol i seksi Jake Gyllenhaal

Nakon što je zaštitio mladića koji je krao jabuku, Dastanu je prijetila ozbiljna kazna od strane kapetana perzijske vojske. Dastana su poštedjeli nakon čega ga je usvojio plemeniti kralj Sharaman koji je u mladiću prepoznao crtu velikodušnosti.

Odrastajući uz Sharamanove sinove Tusa i Garsiva i upijajući mudrost i plemenitost od svoga poočima i strica Nizama, Dastan izrasta u snažnog mladog ratnika.

Kako bi se dokazao, Dastan predvodi napad na Alamut, miroljubivi sveti grad u kojem se, prema navodima špijuna, prikuplja oružje namijenjeno perzijskim neprijateljima. U stvari, u Alamutu se skriva puno vrjednije blago – legendarni Pijesak vremena koji smrtnicima daje mogućnost vraćanja vremena.

Dastan dolazi u posjed prastarog bodeža koji je ključ za pristup Pijesku vremena, no netko ubija kralja Sharamana, a Dastana optuže za zločin.

Bježeći pred progoniteljima u namjeri da skine ljagu sa svog imena, Dastan se udružuje s Taminom, mladom alamutskom princezom čija je obitelj stoljećima čuvala Pijesak vremena i koja je spremna učiniti sve da ga zaštiti.

Svi koji su sudjelovali u stvaranju ovog filmskog hita puni su riječi hvale za Jakea koji ima kvalitetu ‘čovjeka iz naroda’, znatiželjan je, otvoren, nježan, ima izvrsne komičarske sposobnosti, a u ‘Princu Perzije’ koristi sve navedene kvalitete. Uz to tu su i njegovi mišići koji će pripadnice ljepšeg spola natjerati u kino ubrzanim korakom!

Kome stižu seksi nagrade?

Zadovoljna i Continental film daruju 3 majice Svenu Pretneru, Heleni Obućini i Nataši Palijan, a 2 narukvice iz filma 'Princ Perzije: Pijesak vremena' Marini Prutki i Željki Šulekić.

Film u kina stiže 10. lipnja, taman kada spalsne euforija oko savršeno odjevenih seksi žena u četrdesetima na scenu stupa mišićav, zgodan, spretan i okretan Dastan koji uz osobine savršenog ratnika ima i zagrljaj te šarm koji ni jednu princezu neće ostaviti ravnodušnom!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju