Modni dvojac Dolce&Gabbana proširili su svoju gym kolekciju i otkrili ljubav prema još jednom sportu. Nakon što su dizajnirali dresove za nogometne divove Milan i , odjenuli su i boksače iz tima Milano Thunder

Boks je sport koji zahtjeva disciplinu, snagu i hrabrost, vrijednosti koje i sami njeguju, a u tim odlikama pronašli su se te odjenuli boksački tim te otišli korak dalje i odlučili sponzorirati znojne dečke koji svoju snagu i znanje pokazuju borbom u ringu.

'Ovaj sport je inspiracija za našu kreativnost i svakodnevno nas podsjeća na prave vrijednosti koji dečki njeguju', rekli su Dolce&Gabbana.

Tim će nositi crno bijele uniforme s logom u bojama talijanske zastave. Za svečane prilike dizajnirana su crna odijela s duplim kopčanjem i bijele košulje.

najveću pozornost svakako će izazvati vlasnik olimpijske medalje, boksač Clemente Russo koji je uživao u poziranju pred fotografima.

Dvojac čije kreacije obožavaju mnoge zvijezde i sportaši, a među njima i Lionel Messi su već odjenuli nogometne klubove AC Milan i Chelsea.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju