Iako se njezin lik u seriji 'Dona Barbara' neće udati za ljubav svoga života, meksička glumica i protagonistice ove popularne serije, Edith Gonzalez krajem rujna je izrekla sudbonosno ‘da’ svom odabraniku Lorenzu Lazu

Omiljenu glumicu obožavatelji su okružili dok je koračala prema crkvi u bijeloj vjenčanici i s krunom na glavi kao modnim dodatkom. Edith je izrekla sudbonosno 'da' devet mjeseci nakon što je upoznala čovjeka svog života, Lorenza Lazu.

Vjenčanje se trebalo održati ranije, no odgođeno je zbog tužne vijesti da je glumica pobacila.

'Kraljica sapunica’ ujedno će i na ekranu Nove TV krajem listopada završiti svoju priču o moćnoj ženi Barbari koja je pokorila barbarsku zemlju.

U čak 190 nastavka Edith Gonzalez je utjelovila lik snažne žene koja je unatoč životnim nedaćama uspjela opstati u muškom svijetu.

Telenovela 'Dona Barbara' nastala prema istoimenom romanu Romula Gallegosa, uspješno je ukazala na sukob ruralnog područja i njenih stanovnika s modernom civilizacijom koja sa sobom donosi nova pravila i zakone.

 

Hoće li Dona Barbara kao i Edith Gonzalez ipak pronaći svoj mir ili će i dalje nastaviti kroz život svojim barbarskim metodama gledatelji mogu saznati uskoro na Novoj TV.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju