Modna influencerica Rocío Osorno na svom je profilu na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira odjevena u predivnu ljetnu haljinu.

Galerija Haljina s volanima i uzorkom iz Zare Haljina s volanima i uzorkom iz Zare Haljina s volanima i uzorkom iz Zare +3 Haljina s volanima i uzorkom iz Zare

U opisu fotografije napisala je, između ostalog, da je haljina idealna, a njezini pratitelji poručili su joj da su se zaljubili u kreaciju.

Mnoge je zanimalo o kojem se brendu radi, a odgovor je glasio - o Zari.

Haljina s volanima i uzorkom iz Zare Haljina s volanima i uzorkom iz Zare (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Raskošna haljina s volanima i uzorkom koja je oduševila internet dio je nove Zarine kolekcije, a koliko se sviđa zaljubljenicama u modu, najbolje pokazuje činjenica da su na webshopu gotovo sve veličine trenutačno rasprodane.

Duga pamučna haljina ima V-izrez i isprepletene naramenice, ukrižane na leđima. Donji dio haljine čine četiri volana s kontrastnim printom. Svaki volan krasi drukčiji uzorak, a među njima je i cvjetni, koji se nalazi i na gornjem dijelu haljine. Kada je u pitanju boja, dominiraju zagasito ružičasti tonovi.

Haljina s volanima i uzorkom iz Zare Haljina s volanima i uzorkom iz Zare (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Cijena haljine, koja dolazi u veličinama od XS do XL, iznosi 69,95 eura, a u trenutku pisanja teksta na Zarinoj stranici bila je dostupna samo veličina XS.

Plavokosa dama iz Zagreba u izrezanoj haljini u kojoj je nemoguće ostati neprimijećen Plavokosa dama u cut out haljini iz Zare Zarina haljina s izrezanim dijelovima na bočnim stranama Upečatljiva boja i kroja haljine plavokose dame iz centra Zagreba +3 Zara haljina, 49,95 eura

Bojana Gregorić Vejzović blista u divnoj haljini sa Zarina sniženja Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Haljina je na sniženju i košta 25,99 eura. +2 Narančasta haljina iz Zare

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju