Stabilni, uporni, izdržljivi, odgovorni, snažni, brižni, fokusirani, dosljedni, odlučni, tolerantni i tvrdoglavi - sve su to bikovi. Posebno je važno istaknuti i da su jako temperamentni te u pojedinim situacijama mogu imati kratak fitilj. U nastavku pročitajte što to nikad ne smijete reći bikovima ako ih ne želite naljutiti.

 

"Opusti se, snaći ćemo se nekako."

Bik voli imati plan. Točnije, bik mora imati plan i zato mu ne govorite da ćete problem rješavati usput, kako vam dođe, bez ikakve organizacije. Njemu je to nezamislivo. Bikovi su jako odgovorni i vole dobro promisliti o svemu prije nego što poduzmu sljedeći korak tako da im spontanost jednostavno nije jača strana, pogotovo ako su u pitanju važne stvari.

"Dosadan si, daj mi malo prostora."

Bikovi su jako odani ljudima koje vole. Stalno žele biti uz njih i ne srame se to pokazati. Kada su bikovi u pitanju, sigurno vam neće nedostajati njihove pažnje. Dapače, možda će vam intenzitet njihovih emocija ponekad čak biti prevelik.

Ako ste po prirodi introverti ili jednostavno redovito morate imati malo svog mira, njihova pažnja i potreba za konstantnim druženjem može vas malo gušiti. Budite taktični kada im odlučite reći da vam treba malo više prostora jer će ih spoznaja da su ponekad previše za vas povrijediti. Oni jednostavno nisu svjesni jačine svoje ljubavi i pažnje.

Bik Bik: Horoskop za svibanj

"Puno trošiš."

Pripadnike ovog znaka ne morate podsjećati na to da malo razmaze sami sebe. Bikovi to rade redovito. S obzirom na to koliko su marljivi i predani svom poslu, itekako zaslužuju uživati u plodovima svog rada. Zato i ne vole kada ih se opominje zbog trošenja. Bikovi sigurno neće trošiti neodgovorno ili ostati bez sredstava za život. Točno znaju koliko novaca imaju na raspolaganju i zato im ne morate držati prodike o financijama.

Horoskopski znak Bika I on vas određuje: Sve što trebate znati ako ste u podznaku bik

"Ja ću ti pomoći."

Ne, hvala. Bik ne treba ničiju pomoć. Rijetko će je i tražiti, a kada to napravi onda znate da mu je stvarno potrebna. Bikovi teško priznaju da nešto ne mogu odraditi isključivo zato što najčešće sve uspiju napraviti sami. Ne nudite im pomoć, radije pričekajte da je sami traže.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju