Nijedan horoskopski znak nije toliko kompleksan kao blizanci. Nepredvidivi, dinamični i znatiželjni blizanci majstori su komunikacije s kojima vam nikad neće biti dosadno, ali kada se s njima upustite u razgovor, pripazite da ne izgovarate ove rečenice koje će im sigurno zasmetati.

1. "Dvolična si."

Blizanci su jedan od horoskopskih znakova uz koje se veže najviše mitova, a jedan je i onaj o njihovoj navodnoj dvoličnosti. Često se pogrešno percipiraju kao osobe koje će ti nešto reći u lice, a onda iza leđa napraviti drugačije. Međutim, u pitanju zapravo nije dvoličnost, nego obična promjena u razmišljanju.

Blizanci mogu doslovno u sekundi promijeniti svoje mišljenje ili ponašanje i stati iza te odluke, što je mnogim znakovima nezamislivo. Kada blizancima kažete da su dvolični, insinuirate da su vam namjerno zabili nož u leđa, a oni zapravo uopće nisu imali namjeru povrijediti vas.

Slika nije dostupna To samo oni mogu nositi: 15 kombinacija koje bi najbolje pristajale blizancima

2. "Uozbilji se."

Društveni, pričljivi, duhoviti, šarmantni, puni energije - blizanci vole živjeti sto na sat i najviše se boje da će upasti u rutinu. Vrlo su razigrani po prirodi i zato ih se često smatra neozbiljnima. Ima li nešto loše u tome da iz svake situacije žele izvući ono najpozitivnije? Naravno da ne.

Blizanci su tip ljudi koji će uvijek pokušati ublažiti tešku atmosferu nekom šalom ili unijeti zabavu u monotono druženje. To ne znači da ozbiljne stvari shvaćaju neozbiljno. Upravo suprotno, itekako su svjesni ozbiljnosti pojedinih situacija, ali i u njima će i dalje prevladati pozitivan duh blizanaca.

Marilyn Monroe Očaravajuće i nepredvidljive: Otkrijte sve o ženama blizancima

3. "Previše tračaš."

Blizanci će vam odmah reći da to nije tračanje, nego razgovor. I u pravu su. Oni uvijek imaju zanimljive priče i o sebi i o drugim ljudima. Kada s njima sjednete na kavu, pripremite se na prepričavanje zabavnih anegdota i(li) dramatičnih situacija jer blizancima jednostavno nikad nije dosta razgovora.

4. "Fokusiraj se na jednu stvar."

S ovom rečenicom upiknut ćete blizance u bolnu točku. Iako oni vjeruju da su sjajni u multitaskingu i da mogu raditi na više strana odjednom, istina je da im sve poprilično brzo dosadi i zato skaču iz jednog interesa ili projekta u drugi. U početku im nešto može biti jako zanimljivo, ali ako odmah ne ispuni njihova očekivanja, lako i brzo gube zanimanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju