Mala crna haljina omiljena je prijateljica brojnih dama jer se izvrsno kombinira u različitim situacijama – može se nositi za poslovni sastanak, kavu s prijateljicama ili večernji izlazak. Povrh svega, riječ je o modelu koji vizualno stanjuje figuru.

Galerija Renee Zellweger u nepogrešivom modnom komadu Renee Zellweger - 2 Renee Zellweger - 4 +6 Renee Zellweger - 5

Njezina je poklonica i Renee Zellweger, koja je upravo takvu ziherašku kombinaciju odabrala za dodjelu nagrada Hollywood Film Awards održanu u nedjelju na Beverly Hillsu.

Točnije, odabrala je midi model s asimetričnim ovratnikom i prorezom na stražnoj strani koji je naglasio njezinu ženstvenu figuru. Siluetu je dodatno produžila crnim salonkama s vrtoglavim potpeticama.

Dnevnik Bridget Jones "Dnevnik Bridget Jones": Riješite kviz i provjerite koliko dobro poznajete kultnu romantičnu komediju

Na Hollywood Film Awardsu slavna Amerikanka primila je nagradu za najbolju žensku glumicu u glavnoj ulozi za svoj posljednji film "Judy", u kojem tumači holivudsku legendu Judy Garland, a koji se trenutačno prikazuje i u hrvatskim kinima.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela svevremenskih malih crnih haljina s dugim rukavima po uzoru na Renee Zellweger.

Renee Zellweger - 1 Renee Zellweger u maloj crnoj haljini s netipičnim asimetričnim ovratnikom (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju