Želite li u svome dome nešto sitno promijeniti, ukrasiti ga nekim novim, drugačijim detaljem, predlažemo vam da unesete novu živost s resama i pomponima.

Galerija Detalji za uređenje doma s pomponima i resama Detalji za uređenje doma s pomponima i resama - 18 Detalji za uređenje doma s pomponima i resama - 16 +14 Ukrasite dom s detaljima ukrašenima pomponima i resama

Rese i pompone navikli smo vidjeti na modnim dodacima poput torbi i obuće, ali ovoga proljeća ovi ljupki detalji bit će veliki trend i kod uređenja životnog prostora.

Želite li svoj dom ukrasiti nekim ljupkim detaljem, predlažemo vam da unesete novu živost s resama i pomponima



Vašem domu dat će dašak šarma, zaigranosti i retro stila, a birati možete između elegantnijih resa ili šarenih pompona koji se nalaze na ukrasnim košarama, jastučnicama, dekama, pa čak i podlošcima za tanjure. Kada je riječ o resama, što su duže i gušće, to bolje.

Detalji za uređenje doma s pomponima i resama - 17 Ukrasite dom s detaljima ukrašenima pomponima i resama (Foto: Living4media)

Inspiraciju kako pompone i rese unijeti u vlastiti dom pronađite u fotogaleriji, a na istom mjestu provjerite i kakve smo dodatke za dom ukrašene ovih ljupkim detaljima pronašli u trgovinama.

Detalji za uređenje doma s pomponima i resama - 1 Lull, 99 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju