Jedna od lokacija na kojoj fotografi često fotografiraju Jennifer Lopez je plesni studio u Los Angelesu.

Galerija Jennifer Lopez Retro kombinacija Jennifer Lopez - 3 Retro kombinacija Jennifer Lopez - 5 +1 Retro kombinacija Jennifer Lopez - 2

Ples je važan dio života ove glumice i pjevačice koja je satove plesa počela pohađati još u djetinjstvu. Specijalizirala se za balez, jazz i flamenko, a njezina karijera počela je u humorističnoj seriji "Living in Color" u kojoj je bila dio plesne skupine poznate pod imenom "Fly Girls".

Njezinu glazbenu karijeru obilježili su gazbeni spotovi koji su uključivali atraktivne plesne koreografije, a ples je i nezaobilazan dio njezinih nastupa pa zato ne čudi da je upravo plesni studio lokacija na kojoj se slavnu pjevačicu može često sresti.

Kao i kod svakog drugog pojavljivanja u javnosti, i prilikom dolaska u plesni studio pozornost privlače modne kombinacije Jennifer Lopez.

Ovaj put odlučila se za retro izdanje kakvo žene biraju u situacijama kada im je udbobnost na prvom mjestu. Kariranu predimenzioniranu jaknu svijetlih tonova, ispod koje je nosila bijelu majicu, pjevačica je uparila s plavim trapericama širokih nogavica.

Lepa Brena i Jennifer Lopez u sličnim izdanjima Lepa Brena vs. Jennifer Lopez: Tko je bolje nosio neobičnu kombinaciju sa šeširom?

Jennifer Lopez Jennifer Lopez: Majica koja naoko nema previše smisla, ali izgleda baš kul

Dio kombinacije bile su i dvobojne, bež-bijele čizme. a u ruci je pjevačica nosila veliku bijelu torbu. Dio retro kombinacije bile su i sunčane naočale u avijatičarskom stilu te velike okrugle naušnice, a kosu je latino diva zavezala u konjski rep.

Retro kombinacija Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez u kariranoj jakni i trapericama širokih nogavica (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju