Ne kaže se uzalud da je koža odraz naše brige o sebi. Njezina kvaliteta, ali i izgled rezultat su našeg načina života – koliko smo izloženi stresu, kako se s njime nosimo, koliko vremena posvećujemo brizi o svojoj koži i čime je hranimo. Revolucionarni sastojci pomažu nam zadržati mladolik izgled kože, a jedan od njih je i koenzim Q10, kojeg ćemo s veseljem uvrstiti u jutarnju i večernju rutinu.

  Galerija NIVEA Q10 linija slavi 25. rođendan NIVEA Q10 linija slavi 25. rođendan NIVEA Q10 linija slavi 25. rođendan +9 NIVEA Q10 linija slavi 25. rođendan

Užurbani tempo života i svakodnevica u kojoj rijetko pronalazimo vrijeme za sebe utječu na mnoge segmente naših života, a jedan od njih je i naša koža, na kojoj umor, iscrpljenost i stres lako mogu ostaviti vidljive tragove. Koenzim Q10, prirodni antioksidans prisutan u tijelu, postao je ključan sastojak u borbi protiv slobodnih radikala koji uzrokuju oksidativni stres s kojim ćemo istovremeno učinkovito smanjiti duboke bore, popuniti fine linije i poboljšati tonus kože.

Revolucionarnost koenzima Q10 u njezi kože leži u njegovoj sposobnosti kombiniranja antioksidativnih svojstava, podrške energetskim procesima i poticanja proizvodnje ključnih sastojaka za zdravlje naše kože

Kako bismo kožu zaštitili od raznih oštećenja, u svakodnevnoj njezi upravo će antioksidansi biti naš glavni saveznik. Osim što će poboljšati teksturu kože i potaknuti stvaranje njezina zdravog sjaja, također mogu neutralizirati slobodne radikale i spriječiti ih da oštete stanice naše kože.

U jutarnjoj će njezi tijekom čitavog dana koenzim Q10 podržati prirodni bioritam kože, zaštititi je od štetnog vanjskog utjecaja, dok će istovremeno popraviti tonus kože i ciljano popuniti bore. Upravo takav superjunak kojem povjeravamo kožu od početka dana jest i NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power Firming dnevna krema za učvršćivanje sa SPF 15, koja istovremeno štiti kožu od štetnog utjecaja sunca, i to tijekom čitave godine.

NIVEA Q10 linija slavi 25. rođendan NIVEA Q10 linija slavi 25. rođendan Foto: Tibor Marochini/Nova Studio

Obogaćena je najčišćim koenzimom koji je 100 % identičan onomu u našoj koži i pogodna je za sve tipove kože. Ova jutarnja čuvalica svježine našeg lica ciljano djeluje na smanjivanje bora na čelu, oko očiju, ali i onih na području obraza i usta. U samo dva tjedna korištenja koži će vratiti 8 godina izgubljenog Q10-a, a fenomenalne učinke NIVEA Q10 proizvoda koji ponosno slave 25. rođendan potvrdile su i brojne zadovoljne korisnice diljem svijeta, što dokazuje činjenica da se proda negdje u svijetu svake 2 sekunde.

Redovita i pravilna večernja rutina njege kože može znatno poboljšati opće zdravlje kože i spriječiti znakove starenja. Naše tijelo noću prolazi kroz procese obnavljanja, a koža ima priliku apsorbirati i iskoristiti aktivne sastojke iz proizvoda kojima je njegujemo. Nakon što odstranimo šminku, misija NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power Replenishing noćne kreme bit će regeneracija kože našeg lica tijekom čitave noći, zbog čega bismo redovitim korištenjem već nakon prvih sedam dana mogli primijetiti znatne promjene u tonusu i zaglađenosti kože.

NIVEA Q10 linija slavi 25. rođendan NIVEA Q10 linija slavi 25. rođendan Foto: Tibor Marochini/Nova Studio

Q10 kao moćan saveznik kojem ćemo s povjerenjem prepustiti brigu o čvrstoći naše kože kojoj bore prestaju biti problem

Kako bismo zaključali djelovanje krema, odnosno dodatno pojačali njezine učinke, u noćnu rutinu njege kože bilo bi pametno dodati još jedan korak – uvrstiti serum koji će nam pomoći da učinkovitije postignemo željene rezultate. Za osjećaj umirene i svježije kože koja će nam ujutro pri pogledu u ogledalu djelovati odmoreno i zdravo, noćnu njegu upotpunit će NIVEA Q10 Power noćni serum protiv bora. Ovaj mali saveznik iz bočice opuštajućeg mirisa i lagane teksture tijekom noći će pokazati punu snagu svoje moći.

Osim čistog Q10-a, koji je u ovom serumu formuliran u dvostrukoj koncentraciji, u kombinaciji s provitaminom B5 potiče vlastiti proces regeneracije kože, čime neutralizira oštećenja nakupljena tijekom dana. Dok spavamo, serum će marljivo raditi za dobrobit naše kože, a već nakon dva tjedna redovitog korištenja primijetit ćemo vidljivo zaglađenije lice na kojem je smanjena izraženost dubokih bora.

NIVEA Q10 linija slavi 25. rođendan NIVEA Q10 linija slavi 25. rođendan Foto: Tibor Marochini/Nova Studio

Koenzim Q10 itekako je bitan za glatku kožu zdravog izgleda, a pravilnom i redovitom njegom već nakon nekoliko dana kontinuiranog korištenja primijetit ćemo pozitivne promjene. Zbog njih, uz NIVEA Q10 liniju koja ponosno slavi 25. godina postojanja tijekom kojih se formula sastojaka mijenjala ukorak s vremenom, ali ono najvažnije je ostalo isto – misija da koži brojnih korisnica diljem svijeta podari ono što i zaslužuju – samopouzdanje koje se ponosno nosi od jutra do mraka, svakodnevno.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom NIVEA po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju