Rihanna Fenty je zablistala na premijeri filma „Wakanda Forever“ redatelja Ryana Cooglera koja je upriličena u Los Angelesu. Riječ je o dugo iščekivanom nastavku filma Black Panther za koji je glazbenica s Barbadosa napisala pjesmu po imenu „Lift me Up“.

Galerija Rihanna na premijeri filma Wakanda Forever u Los Angelesu - 3 Rihanna na premijeri filma Wakanda Forever u Los Angelesu - 2 Rihanna na premijeri filma Wakanda Forever u Los Angelesu - 1 +1 Rihanna na premijeri filma Wakanda Forever u Los Angelesu - 5

Rihanna je napisala pjesmu zajedno s Ludwigom Van Goranssonom, Temsom i Ryanom Cooglerom koja je posvećenu zvijezdi prvog filma – Chadwicku Bosemanu – a koji je preminuo 2020. godine nakon bitke s rakom.

Obožavatelji Rihanne ne mogu dočekati petak, 28.10., kada će pjesma biti objavljena uoči službenog izlaska filma "Wakande Forever" u svjetska kina s obzirom da je to njezin prvi singl u posljednjih šest godina.

Rihanna na premijeri filma Wakanda Forever u Los Angelesu - 2 Rihanna na premijeri filma Wakanda Forever u haljini Ricka Owensa (Foto: Profimedia)

Rihanna je na crvenom tepihu i ovoga puta privukla mnogo pažnje svojim modnim izborom. Odabrala je svjetlucavu maksi haljinu Ricka Owena iz njegove kolekcije za jesen / zimu 2022./2023. godine.

Američki dizajner meksičkih korijena poznat je po svojim osebujnim kreacijama koje opet i iznova propituju modu i njezinu funkcionalnost. Vidljivo je to i na ovoj svijetlozelenoj kreaciji koja je napravljena od svjetlucavog tankog materijala.

Rihanna na premijeri filma Wakanda Forever u Los Angelesu - 1 Kreacija Ricka Owensa predstavljena je na pariškom Tjednu mode (Foto: Profimedia)

Pripijeni model naglašava žensku siluetu, a ukrašen je predimenzioniranim "obručem" od iste tkanine pozicioniranim oko bokova.

Rihanna je tijekom cijele trudnoće birala modne komade koji ističu njezinu figuru, a nastavlja s tom praksom i pet mjeseci nakon poroda.

Bizarne ili sjajne? Čizme do bedara zbog kojih su svi gledali u Rihannine noge Rihanna u predimenzioniranim čizmama do bedara u New Yorku - 1 Rihanna u predimenzioniranim čizmama do bedara u New Yorku - 2 Rihanna u predimenzioniranim čizmama do bedara u New Yorku - 3 +2 Rihanna u predimenzioniranim čizmama do bedara u New Yorku - 4



Rihanna je haljina sparila s dugim rukavicama koje su joj dopirale sve do pazuha te sandalama s visokom potpeticom otvorenih prstiju. Izdanje je zaokružila s nakitom pariškog brenda Reza.

Rihanna na premijeri filma Wakanda Forever u Los Angelesu - 4 Rihanna je pomno odabrala i nakit za crveni tepih (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju