Dolaskom toplijih proljetnih dana na zagrebačkim golf terenima niče novo zdanje koje oduševljava na prvu. Tijekom pandemije svi smo se zaželjeli druženja i jedna nova lijepa priča pravi je uvod u ljepše sutra. Riverside Garden novi je wedding i event centar. Poznatu lokaciju prostranih terena tik uz rijeku Savu posjetili su već mnogi.

Prije tri godine promjenom vlasnika započeo je dugo očekivani procvat ovog resorta koji je danas omiljeno odredište brojnih građana. Uprava resorta odlučila je podići doživljaj vjenčanja i drugih događanja na golf terenima na jednu višu razinu i umjesto šatora koji je krajem prošle sezone otišao u povijest, Riverside upravo dobiva novu multifunkcionalnu dvoranu za vjenčanja i evente pod imenom Riverside Garden.

Novi event centar, kompletno okružen zelenim vrtovima, vrtom lavande i najvećom terasom u Zagrebu, uvelike nadmašuje ponudu šatora i osigurava vjenčanja veličine do 300 gostiju na razini svjetskih standarda. Glavna prednost Riverside Garden event centra u usporedbi sa šatorom jest što nudi mogućnost vjenčanja i evente tijekom cijele godine.

Vrhunski grijani i klimatizirani prostor tematski će mijenjati svoje kulise sva četiri godišnja doba nudeći proljetnu, ljetnu, jesensku i zimsku temu koje su podložne personalizaciji po želji mladenaca i gostiju događanja. Jedinstvena terasa od 500 m2 okružena je divnom zelenom površinom od 5.000 m2 s bazenom - fontanom, raznovrsnom hortikulturom te poljem lavande koje, uz opuštajući i zeleni element, nudi i dašak romantične Provanse. Uz odličnu lokaciju koja odgovara gostima iz Zagreba i onih izvan grada, Riverside Garden nudi neograničeni besplatni parking, apartman za mladence, lounge room te malu dvoranu za djecu u kojoj se mogu angažirati animatori kako bi i najmlađim gostima bilo ugodno dok roditelji opušteno uživaju u svadbenoj zabavi.

Za gastronomsku ponudu Riverside Gardena zadužen je renomirani catering Tene Majetić koji u state of the art kuhinji priprema raznolike tradicionalne i moderne menije s vrhunskim namirnicama i po želji gostiju. Kako bi ponuda bila potpuna, Riverside Garden svojim mladencima čak nudi i najam luksuznih vozila. Za one koji žele glamurozno vjenčanje u ponudi je novi BMW X5 s vozačem dok je za ljubitelje egzotičnih sportskih vozila i visokog luksuza u ponudi predivni Porsche 911.

Slika nije dostupna I to se može: Većinu toga što je nosila na vjenčanju Tina iz Zagreba dobila je od nepoznatih ljudi

Slika nije dostupna Čarobni hrvatski otok na kojem sve više mladenaca želi izreći sudbonosno "da"

Riverside Garden otvara svoja vrata u travnju dok datum prvog vjenčanja ili događaja ovisi o dozvoli za rad Stožera civilne zaštite RH. Zagreb ovim prostranim centrom obogaćuje svoju ponudu. Ovo će nedvojbeno biti jedna od novih in točaka zagrebačkog društvenog i korporativnog života te jedna od najpoželjnijih lokacija za elegantna i raskošna vjenčanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju