Romantičan prizor kao iz filmova iznenadio je u utorak navečer prolaznike na zagrebačkom Zrinjevcu. A iznenađena je bila i mlada Laura Primorac kada je shvatila da su latice cvijeća posute po podu i svijeće upravo za nju – bilo je to iznenađenje koje joj je pripremio njezin dečko Leonard Martinović kako bi ju zaprosio.

Zagrebački Advent savršeno je mjesto za najromantičnije priče i prosidbe kao iz filmova. A da će je upravo na Adventu u Zagrebu, pod sjajem tisuća lampica na zagrebačkom Zrinjevcu zaprositi njezin dečko, Laura Primorac nije niti sanjala.

Laura i Leonard doputovali su u Zagreb iz Stuttgarta gdje su rođeni i gdje žive, kako bi posjetili Advent i doživjeli njegovu čar, no Leonard je imao i nešto više u planu. Put od 800 kilometara i trodnevni posjet Zagrebu za 25-godišnjaka imao je posebno i veliko značenje jer je u svojoj domovini planirao zaprositi voljenu ženu.

Iako smo oboje rođeni, živimo i radimo u Njemačkoj, jako smo emotivno vezani uz Hrvatsku, kazao je Leonard te dodao kako nije mogao zamisliti ljepši ugođaj i grad za prosidbu. Laura, oduševljena atmosferom i Adventom u Zagrebu, nije očekivala da će je njezin dragi upravo tu i zaprositi.

Kad smo prilazili paviljonom na Zrinjevcu, primijetila sam neko cvijeće, balone i svijeće, ali mi na kraj pameti nije bilo da je to za mene. Nisam ni pomislila da će me zaprositi, u Zagrebu, na Adventu, to je bilo stvarno iznenađenje, otkrila je radosna Laura ponosno pokazujući zaručnički prsten.

Njezin je odgovor Leonardu koji je na Zrinjevcu kleknuo pred njom, okruženi laticama cvijeća u obliku srca, naravno, bio da.

Pročitajte i:

Slika nije dostupna Iznenađenje na vjenčanju o kakvom mladenka Barbara iz Petrinje nije ni sanjala

Slika nije dostupna Prosidba na petrinjskim ruševinama koja nas podsjeća da ljubav pobjeđuje sve nedaće

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju