Romantičan prizor kao iz filmova iznenadio je u utorak navečer prolaznike na zagrebačkom Zrinjevcu. A iznenađena je bila i mlada Laura Primorac kada je shvatila da su latice cvijeća posute po podu i svijeće upravo za nju – bilo je to iznenađenje koje joj je pripremio njezin dečko Leonard Martinović kako bi ju zaprosio.

Galerija Leonard je svoju djevojku Lauru zaprosio na zagrebačkom Zrinjevcu - 2 Leonard je svoju djevojku Lauru zaprosio na zagrebačkom Zrinjevcu - 1 Leonard je svoju djevojku Lauru zaprosio na zagrebačkom Zrinjevcu - 4 +4 Leonard je svoju djevojku Lauru zaprosio na zagrebačkom Zrinjevcu

Zagrebački Advent savršeno je mjesto za najromantičnije priče i prosidbe kao iz filmova. A da će je upravo na Adventu u Zagrebu, pod sjajem tisuća lampica na zagrebačkom Zrinjevcu zaprositi njezin dečko, Laura Primorac nije niti sanjala.

Leonard je svoju djevojku Lauru zaprosio na zagrebačkom Zrinjevcu - 4 Romantična prosidba iznenadila je prolaznike na zagrebačkom Zrinjevcu (Foto: Marko Prpic/PIXSELL)

Laura i Leonard doputovali su u Zagreb iz Stuttgarta gdje su rođeni i gdje žive, kako bi posjetili Advent i doživjeli njegovu čar, no Leonard je imao i nešto više u planu. Put od 800 kilometara i trodnevni posjet Zagrebu za 25-godišnjaka imao je posebno i veliko značenje jer je u svojoj domovini planirao zaprositi voljenu ženu.

Iako smo oboje rođeni, živimo i radimo u Njemačkoj, jako smo emotivno vezani uz Hrvatsku, kazao je Leonard te dodao kako nije mogao zamisliti ljepši ugođaj i grad za prosidbu. Laura, oduševljena atmosferom i Adventom u Zagrebu, nije očekivala da će je njezin dragi upravo tu i zaprositi.

Leonard je svoju djevojku Lauru zaprosio na zagrebačkom Zrinjevcu - 3 Laura i Leonard zaručili su se na zagrebačkom Adventu (Foto: Marko Prpic/PIXSELL)

Kad smo prilazili paviljonom na Zrinjevcu, primijetila sam neko cvijeće, balone i svijeće, ali mi na kraj pameti nije bilo da je to za mene. Nisam ni pomislila da će me zaprositi, u Zagrebu, na Adventu, to je bilo stvarno iznenađenje, otkrila je radosna Laura ponosno pokazujući zaručnički prsten.

Njezin je odgovor Leonardu koji je na Zrinjevcu kleknuo pred njom, okruženi laticama cvijeća u obliku srca, naravno, bio da.

Pročitajte i:

Petrinjka Barbara Marijan-Oreški udala se za Francuza Andrea u Francuskoj Iznenađenje na vjenčanju o kakvom mladenka Barbara iz Petrinje nije ni sanjala

Ana Krznarević i Dean Jadanić Prosidba na petrinjskim ruševinama koja nas podsjeća da ljubav pobjeđuje sve nedaće

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju