Mnogi za potpuni blagdanski doživljaj potežu izvan granica, ali u hrvatskim gradovima skrivaju se lokacije na kojima se može napraviti najljepša blagdanska fotografija, popiti vrhunsko kuhano vino i pojesti zalogaj s okusom tradicije.

Galerija City Garden u Sisku City Garden u Sisku City Garden u Sisku +2 City Garden u Sisku

Na društvenim se mrežama ovih dana širi fotografija iglua prekrivenog snijegom koji se smjestio u pitomom Sisku, na šetnici uz rijeku Kupu.

Ondje je vlasnik, u sklopu restorana i bara, postavio zimsku terasu koja privlači poglede ugodnom blagdanskom atmosferom, a glavna je zvijezda topli iglu u kojem je baš poseban doživljaj ispijati kuhano vino.

City Garden u Sisku Snježni iglu uz rijeku Kupu (Foto: City Garden)

Vlasnik Zoran Živčec govori nam kako iglu postavljaju samo za vrijeme zimskih mjeseci, kako bi gosti mogli uživati u ugodnoj atmosferi.

Bilo da ste željni romantičnog pogleda na predivni zalazak sunca, ili biste samo željeli gledati kako pahulje snijega lete svuda oko vas, ovaj je iglu savršeno mjesto za posjetiti ako vas put ovih blagdana odvede u Sisak.

Pogled iz iglua je stvarno lijep jer se nalazimo u parku kraj rijeke uz najljepši dio grada Siska. Advent u Sisku nije velik, ali je simpatičan i miran. Mala šetnja, malo kuhanog vina, nešto toplo za pojesti i dobro društvo je ionako sve što treba čovjeku, govori nam Zoran i dodaje da je ovo savršeno mjesto za mališane.

City Garden u Sisku Restoran i bar u Sisku na terasi je postavio iglu (Foto: City Garden)

Blizu je veliko igralište za djecu sa svim sadržajima gdje se okuplja dosta djece i roditelja. Uz igralište je i bina gdje se odvijaju sva događanja vezana uz advent pa roditelji mogu uživati dok se djeca opušteno igraju u blizini.

 

Sisak je jedan od gradovi koji dokazuju da i manja mjesta u Hrvatskoj mogu biti odlične zimske destinacije. 

City Garden u Sisku Unutrašnjost iglua u Sisku (Foto: City Garden)

Bajkovito mjesto u Sloveniji u kojemu zrak miriše na cimet, a kuhano vino pije se u igluima Jezero Jasna Kranjska Gora Kranjska Gora +1 Kranjska Gora Dolina jelena: Mjesto kod Plitvica na kojem se možete družiti s košutama, srnama i jelenima Jeleni Ranč Dolina jelena - 1 Ranč Dolina jelena - 3 +7 Ranč Dolina jelena - 4

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju