U novu je godinu Tom Ford ušao s novim parfemom za žene i muškarce.

Zove se Rose Prick i dolazi u ružičastoj mat bočici od 50 ml, standardnog oblika šahovske figure. Srce ovog parfema čini nota ruže obrađena na sočan i bogat način.

Parfemu se tepa da je čudesna kombinacija ruže i začina. Konkretno, gornje note parfema čine sečuanski papar i kurkuma, u srcu su svibanjska, turska i bugarska ruža, dok bazu čine pačuli i tonkovac.

L\'Erbolario Shades of Dalia Mmmmm fini... 10 novih parfema po kojima ćemo pamtiti 2019. godinu

Inspiracija za stvaranje ovog parfema bio je vrt slavnog i provokativnog američkog dizajnera, a konačni proizvod proglašen je "čudesnim i divljim buketom izvrsnih sorti ruža".

"Čudesno divljem buketu" aromatični začini daju dodatni karakter, dok indonezijski pačuli i zrna tonke osiguravaju toplinu.

Inače, ovaj je parfem dio dizajnerove ekskluzivne kolekcije Private Blend koja, rečeno je, predstavlja njegov osobni laboratorij za mirise u kojem smišlja posebne mirise za kolekcionare i poznavatelje.

Slika nije dostupna Tri veličanstvena: Izabrani su najbolji ženski, muški i unisex parfem u 2019. godini  

Sada ostaje vidjeti hoće li ovaj parfem polučiti uspjeh kao Ombré Leather, koji je proglašen najboljim muškim parfemom u 2019. godini prema izboru čitateljica portala Fragrantica, parfemske online enciklopedije.

Iako je pobijedio u kategoriji muških parfema, Ombré Leather zapravo je unisex miris koji koriste i žene.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju