Rosie Huntington-Whiteley blistala je na crvenom tepihu na 76. filmskom festivalu u Cannesu uoči premijere trilera Club Zero austrijske redateljice Jessice Hausner.

Galerija Rosie Huntington-Whiteley ukrala je sve poglede na crvenom tepihu u Cannesu Rosie Huntington-Whiteley u Valentino haljini u Cannesu Rosie Huntington-Whiteley u Cannesu +4 Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley na legendarni crveni tepih kanskog festivala zakoračila je u zapanjujućoj crnoj kreaciji koja je naglasila njezine ženstvene adute i privukla mnoge znatiželjne poglede.

Odgovorni krivac je talijanski dizajner Pierpaolo Piccoli, koji je osmislio tu glamuroznu kreaciju za proljetnu couture kolekciju modne kuće Valentino, čiji je kreativni direktor od 2008. godine.

Proljetna couture kolekcija Valentina za 2023. godinu Proljetna couture kolekcija Valentina za 2023. godinu (Foto: Profimedia)

Zahvaljujući njegovu krojačkom majstorstvu i velikoj bijeloj mašni koja je lukavo pozicionirana na predjelu boka i struka – ovaj odvažni model haljine s visokim izrezom na prednjem dijelu i otvorenim leđima ipak nije otkrio previše. 

Britanska manekenka nije imala problema s haljinom ni kada je hodala po stepeništu ispred kultne dvorane Palais des festivals.

Rosie Huntington-Whiteley u Valentino haljini u Cannesu Rosie Huntington-Whiteley u Valentino haljini u Cannesu (Foto: Profimedia)

Naprotiv, 36-godišnja Rosie Huntington-Whiteley odisala je profinjenom senzualnošću, a mnogi bi rekli i zaustavila promet na crvenom tepihu svojom pojavom.

Izdanje je to koji brojni modni znalci uspoređuju s pojavom Belle Hadid u Cannesu 2016. godine na premijeri filma "Nepoznata djevojka", kojom je dominirala crvena haljina Alexandera Vauthierea, a koja joj je donijela planetarnu slavu.

Haljina modne kuće Valentino Haljina modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Rosie Huntington-Whiteley svoju je francusku modnu bajku zaokružila klasičnim parom crnih salonki i s nekoliko upečatljivih komada nakita – uključujući i viseće dijamantne naušnice.

"Najriskantnija stvar koju sam ikad nosila": Haljina s Cannesa koja je lansirala karijeru Belle Hadid Bella Hadid u kultnoj crvenoj haljini dizajnera Alexandrea Vauthiera u Cannesu 2016. godine - 8 Bella Hadid u kultnoj crvenoj haljini dizajnera Alexandrea Vauthiera u Cannesu 2016. godine - 7 Bella Hadid u kultnoj crvenoj haljini dizajnera Alexandrea Vauthiera u Cannesu 2016. godine - 6 +6 Bella Hadid u kultnoj crvenoj haljini dizajnera Alexandrea Vauthiera u Cannesu 2016. godine - 10

Zašto je upravo ta haljina zaustavila promet na crvenom tepihu, provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Bella Hadid u kultnoj crvenoj haljini dizajnera Alexandrea Vauthiera u Cannesu 2016. godine - 3 Bella Hadid u kultnoj crvenoj haljini dizajnera Alexandrea Vauthiera u Cannesu 2016. godine - 3 (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju