Dodjela Oscara je iza nas, neki su svojim izdanjima oduševili, neki baš i nisu. Najljepše i najgore haljine već su popisane, a sada na površinu izlaze i sitni detalji zahvaljujući kojima je izgled slavnih dama bio još upečatljiviji.

Jedan takav detalj je i ruž za usne glumice Carey Mulligan.

Ona se na dodjeli Oscara pojavila u zlatnoj Valentino kreaciji koja joj je osigurala mjesto na listama najbolje odjevenih, a pogođen je bio i njezin make-up.

Za njega je zaslužna vizažistica slavnih Georgie Eisdell. Na Instagramu je Georgie objasnila da je za glumičin zlatni make-up koristila Chanel proizvode. Pored predivnog smokey eyes efekta u smeđim tonovima i savršeno nasesenog bronzera, ruž za usne bio je taj koji je najviše oduševio.

Slika nije dostupna 10 najljepših haljina s ovogodišnje dodjele nagrada Oscar

Slika nije dostupna Pomlađuje za pet godina: Frizura kojoj ne mogu odoljeti ni slavne dame s Oscara

Ruž koji ste odabrali tako je savršen i komplimentirao je cijeli izgled na najsofisticiraniji način, samo je jedan od komentara.

Konkretno, na glumičine usne prvo je nanesen Chanel Conditioning balzam za usne,  zatim su iscrtane Chanel Longwear olovkom za usne (nijansa Pivoine), a završni detalj bio je Rouge Allure Laque (nijansna 63 - Ultimate).

Rouge Allure Laque Chanelov je prvi tekući ruž koji usnama daje pravi sjaj, ali ne skida se s njih nakon samo nekoliko minuta. Zapravo, boja se na usnama zadržava i 12 sati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju