Dodjela Oscara je iza nas, neki su svojim izdanjima oduševili, neki baš i nisu. Najljepše i najgore haljine već su popisane, a sada na površinu izlaze i sitni detalji zahvaljujući kojima je izgled slavnih dama bio još upečatljiviji.

Jedan takav detalj je i ruž za usne glumice Carey Mulligan.

Ona se na dodjeli Oscara pojavila u zlatnoj Valentino kreaciji koja joj je osigurala mjesto na listama najbolje odjevenih, a pogođen je bio i njezin make-up.

Za njega je zaslužna vizažistica slavnih Georgie Eisdell. Na Instagramu je Georgie objasnila da je za glumičin zlatni make-up koristila Chanel proizvode. Pored predivnog smokey eyes efekta u smeđim tonovima i savršeno nasesenog bronzera, ruž za usne bio je taj koji je najviše oduševio.

Ruž koji ste odabrali tako je savršen i komplimentirao je cijeli izgled na najsofisticiraniji način, samo je jedan od komentara.

Chanel Rouge Allure Laque (nijansna 63 - Ultimate)
Chanel Rouge Allure Laque (nijansna 63 - Ultimate) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Konkretno, na glumičine usne prvo je nanesen Chanel Conditioning balzam za usne,  zatim su iscrtane Chanel Longwear olovkom za usne (nijansa Pivoine), a završni detalj bio je Rouge Allure Laque (nijansna 63 - Ultimate).

Rouge Allure Laque Chanelov je prvi tekući ruž koji usnama daje pravi sjaj, ali ne skida se s njih nakon samo nekoliko minuta. Zapravo, boja se na usnama zadržava i 12 sati.

Carey Mulligan u Valentinu na Oscarima 2021.
Carey Mulligan u Valentinu na Oscarima 2021. (Foto: Profimedia)