U maleno pakiranje ruža za usne upakirana je velika snaga jer ruž za usne jedan je od najednostavnijih alata za popravljanje raspoloženja i podizanje samopouzdanja.

Galerija Ponekad je razlog za kupnju ruža i lijepa ambalaža Chanel Rouge Allure Naj Oleari Creamy Delight ruž za usne +7 Ruževi Sisley Le Phyto-Rouge

Radi se o proizvodu kojeg će mnoge žene navesti među top tri proizvoda u svojim kozmetičkim torbicama. Njegove supermoći potvrdila su i istraživanja, a mnoge dame bez ruža za usne ne mogu niti zamisliti svoju beauty rutinu.

Neke vole nježne, nude nijanse dok druge biraju odvažnije boje kojima kraljuje crvena.

Kojoj god skupini pripadali, vjerojatno vam je u nekom trenutku za oko zapeo i ruž za usne u zanimljivom pakiranju. Postoji mogućnost da je ambalaža bila i glavni razlog kupnje, ali najbolja opcija je ona u kojoj su spojeni kvalitetan ruž za usne il lijepo dizajnirano pakiranje.

10 ruževa za usne u naljepšoj boji koju posebno volimo u proljeće i ljeto Ružičasti ruž Mac Powder Kiss Lipstick (Little Tamed) Max Factor Velvet Mattes (20 Rose) +7 Bourjois Rouge Velvet The Lipstick (09 Fuchsia Botté)

U našoj galeriji izdvojili smo deset ruževa koji spajaju ove dvije kvalitete, ali moramo priznati da je već i njihova lijepa ambalaža dovoljan razlog da ih poželimo vidjeti i u našoj kozmetičkoj torbici.

Chanel Rouge Allure Chanel Rouge Allure (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Killian Le Rouge Parfum Matte Intoxicating ruž Killian Le Rouge Parfum Matte Intoxicating ruž (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju