Iz sezone u sezonu, na ulicama hrvatskih gradova uvijek se istakne neki odjevni komad koji viđamo posvuda. Primjerice, tko bi mogao zaboraviti famoznu prugastu haljinu iz Zare koja je 2017. bila apsolutni hit što i nije bilo čudno s obzirom na to da se radilo o vrlo praktičnom dnevnom modelu.

Galerija Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice +2 Street style izdanja sa zagrebačke špice

Sudeći prema trenutnim kombinacijama sa zagrebačke špice, Zagrepčanke je ove sezone osvojio jedan sako iz Bershke.

Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Malo manje praktičan od spomenute haljine, ali vizualno vrlo efektan, ovo je model koji brend naziva sako-bodijem. Vizualno na prvi pogled uistinu djeluje kao bodi, ali zapravo nema funkciju spajanja u donjem dijelu kao što je slučaj kod klasičnih bodija.

Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Josip Moler/Cropix)

S obzirom na to da se radi o užem modelu, ispod njega mogu se nositi isključivo tanji top koji se pak može i izostaviti za najefektniji dojam.

Bershka, 39,99 EUR Bershka, 39,99 EUR (Foto: Bershka)

Upravo su to napravile dvije mlade dame sa zagrebačke špice dok je treća ispod sakoa odjenula top sive boje. Sve tri spojile su ga s pripadajućim širokim hlačama istog brenda.

Imali smo priliku vidjeti kako ova kombinacija funkcionira uz ležerniju obuću tj. tenisice, ali i uz odlične visoke crne čizme. 

Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Zagrebački street style: Torba za kojom se okretala cijela špica Torba Le Sac Rond modnog brenda Jacquemus Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju +4 Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju

Mlada dama u bajkovitim cipelama s orhidejom koje su probudile zagrebačku špicu Y/Project, proljeće/ljeto 2022. Mlada dama u efektnim cipelama iz zajedničke kolekcije brendova Y/Project i Melissa Y/Project x Melissa +3 Y/Project x Melissa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju