Torba je odavno nezaobilazan dio naših odjevnih kombinacija. Svrstavamo je u kategoriju modnih dodataka, ali ona je i više od dodatka – osnova bez koje gotovo da i ne izlazimo iz kuće.

Galerija Torba Le Sac Rond modnog brenda Jacquemus Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju +4 Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju

Većina žena preferira veće torbe u koje stanu baš sve sitnice bez kojih ne možemo zamisliti dan. Novčanik, mobitel, ključevi, kozmetičke sitnice, naočale i maramice samo su dio stvari koje svakodnevno stalno nosimo uz sebe i zato su nam potrebni prostrani modeli s dovoljno mjesta. Klasične dnevne torbe najčešće su vrlo neutralne što se tiče dizajna i boje.

S druge strane, za neke izlaske odabrat ćemo manje i efektnije modele, a neke od najupečatljivijih koje u posljednje vrijeme viđamo i na zagrebačkoj špici lansirao je brend Jacquemus.

Top izdanje sa zagrebačke špice: Nekad nezamislivo, a danas moderno i popularno Spoj tenisica i odijela u sjajnom street style izdanju sa zagrebačke špice Tenisice brenda Axel Arigato, model Marathon Runner Tenisice brenda Axel Arigato, model Marathon Runner +2 Popularna torbica brenda Jacquemus

Iza ovog francuskog brenda stoji 33-godišnji dizajner Simon Porte Jacquemus. Osnovan je 2010. godine, a samo dvije godine kasnije Simon je već izlagao svoje kreacije na Pariškom tjednu mode.

Najpoznatije trendseterice na svijetu, poput Rihanne i Kim Kardashian, osvojio je upravo torbama i to mikromodelima, kojima je pokrenuo trend minijaturnih torbica.

Među najprodavanijim modelima Jacquemusovih torbi nalazi se Le Sac, koji je osim u klasičnoj dostupan i okrugloj verziji. Točnije, Le Sac Rond ima vrlo netipičnu okruglu ručku zbog koje taj model plijeni poglede na svakom koraku.

Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju (Foto: Josip Moler/Cropix)

Zapela je za oko i prolaznicima na zagrebačkoj špici koji su imali priliku vidjeti je u izdanju jedne lijepe mlade dame. Uz kratku traper-haljinu, blejzer brenda s pepita-uzorkom i tenisice nosila je bijelu varijantu torbice Le Sac Rond.

Torba Le Sac Rond modnog brenda Jacquemus Torba Le Sac Rond modnog brenda Jacquemus (Foto: Jacquemus)

Model je na službenoj stranici brenda trenutačno dostupan u raznim teksturama i bojama, od uistinu upečatljive hot pink nijanse sve od klasičnih neutralnih boja poput bijele, koju je za sebe odabrala naša današnja street style zvijezda.

Torba Le Sac Rond modnog brenda Jacquemus Torba Le Sac Rond modnog brenda Jacquemus (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju