Jagode su simbol proljeća i ljeta, ljubavi, strasti i zavođenja. Mnogima su najdraže voće jer nas osvajaju slatkoćom i okusom kojemu malo koji može konkurirati.

Galerija Šalica u obliku jagode s AliExpressa AliExpress, 9,28 EUR Šalica u obliku jagode s AliExpressa +2 AliExpress, 9,28 EUR

Volimo ih jesti samostalno, umočiti u čokoladu, najdraži su nam kolači koji sadrže ovo popularno voće, a namazati palačinku s pekmezom od jagode, zaista je gastro putovanje za sebe.

Jeste li znali da je ovo popularno voće služilo kao sredstvo zavođenja i bilo je omiljeni znak pažnje, baš kao što je danas ruža čijoj porodici jagoda i pripada?

Ako u svom životu imate obožavatelja jagoda, ili ste sami jedan od njih, imamo odličnu ideju za poklon koji će ih razveseliti. Na poznatoj internetskoj trgovini AliExpress pronašli smo šalicu koja će se posebno svidjeti ljubiteljima jagoda.

Šalica u obliku jagode s AliExpressa AliExpress, 9,28 EUR (Foto: AliExpress)

Posebna je po dobroj realizaciji, jarkoj crvenoj boji i baš efektnoj ručci koja imitira stabljiku i list. Dolazi u paketu s ovalnim desertnim tanjurićem. Na web shopu je dobila same petice, a zadovoljni korisnici istaknuli su kako su omjer cijene i kvalitete odlični.

Šalica u obliku jagode s AliExpressa AliExpress, 9,28 EUR (Foto: AliExpress)

Zaobljeni oblik savršen je za razne napitke – kave, kapučina, čajeve, ali i deserte. Možete je staviti u mikrovalnu i u njoj napraviti brzinski brownie, a taman je veličine i za jutarnje pahuljice ili zobenu kašu.

U obliku tulipana: Jako zgodna šalica s tanjurićem oduševit će ljubiteljice popularnog cvijeta Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 5 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 6 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 4 +2 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 3

Ako vam se svidjela ova slatka šalica koja će biti odličan ukras u vašoj kolekciji, možete je pronaći na stranicama AliExpressa, a za jedan primjerak s tanjurićem treba izdvojiti 9,28 EUR.

Šalica u obliku jagode s AliExpressa AliExpress, 9,28 EUR (Foto: AliExpress)

Šalica s motivom trešanja kao stvorena je za kavu u domu ili na balkonu Ručno obojena šalica s motivom trešnje s AliExpressa Ručno obojena šalica s motivom trešnje s AliExpressa - 3 Ručno obojena šalica s motivom trešnje s AliExpressa - 2 +0 Ručno obojena šalica s motivom trešnje s AliExpressa - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju